Home Magazin Showbizz Halid Muslimović bi zbog ovakvog ponašanja mogao zaraditi žestoku kaznu? Pjevač ponovo...

Halid Muslimović bi zbog ovakvog ponašanja mogao zaraditi žestoku kaznu? Pjevač ponovo krenuo u haos s bivšom,tek nakon suda. Ovo neće biti dobro…

84
0

Halid Muslimović bi zbog ovakvog ponašanja mogao zaraditi žestoku kaznu? Pjevač ponovo krenuo u haos s bivšom,tek nakon suda. Ovo neće biti dobro…

Poznati pjevač Halid Muslimović besan je na bivšu ljubavnicu Sonju Bačić sa kojom je bio u emotivnoj vezi od 2015. do 2018. godine i koja ga je tužila za fizičko zlostavljanje u Banjaluci.

Očajan zbog toga što ga sljedeće nedjelje čeka presuda zbog prebijanja Sonje 2018. godine, folker je bivšoj ljubavnici prijetio putem poruka.

“Krava koja da 50 litara mleka i prospe nogom završi u mesnoj industriji”, jedna je od poruka koje su iznenadile Sonju.

Međutim, Halid tu nije stao, već je bivšoj ljubavnici poručio da joj “fino leži to i da ide nagrada”, a kao prilog joj je poslao fotografiju sanduka sa cvijećem.

Bašićeva je bila šokirana porukama koje je dobila od Muslimovića.

“Svjesna sam da je uplašen i očajan zbog presude koja ga čeka”, kratko je rekla.

Podsjetimo, kako se pisalo Muslimović je u julu 2018. godine brutalno pretukao Sonju između dva i tri časa ujutru na relaciji magistralnog puta Banjaluka-Kozarac, a presuda za taj slučaj očekuje se u narednim nedjeljama.

Ovo nije prva tužba koju je Sonja podnijela protiv folkera. Osnovni sud u Prijedoru krajem 2020. godine donio je presudu po kojoj je pjevač Halid Muslimović dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplati 78.000 eura na ime duga koji mu je uplatila. /novi.ba/

Previous articleOvo odmah izvadite iz svog novčanika! Mnogi nemaju pojma šta to zapravo čini Vašem organizmu…
Next articleDragana Mirković nije očekivala da će ova fotografija ugledati svijetlo dana. Kada vidite fotografiju nekad i sad,nećete moći vjerovati!