Home Magazin Showbizz Briga ga što duguje silne pare: Darko Lazić vjerenici Marini kupio poklon...

Briga ga što duguje silne pare: Darko Lazić vjerenici Marini kupio poklon od 30.000 eura, sačekao je ispred kuće u Brestaču!

72
0

Briga ga što duguje silne pare: Darko Lazić vjerenici Marini kupio poklon od 30.000 eura, sačekao je ispred kuće u Brestaču!

Darko Lazić se, prema pisanju medija, pošteno otvorio za rođendanski poklon koji je darovao svojoj vjerenici Marini Gagić.

Marina je prije nekoliko dana proslavila 22. rođendan, a od Darka je navodno dobila džip čija je cijena oko 30.000 eura.

– Darko je rezervisao restoran u Beogradu i sve ugovorio bez njenog znanja, pa Marina nije imala pojma šta se dešava u međuvremenu. Znala je samo da će svi ići na ručak i da će on za sve da se pobrine. Glavno iznenađenje je uslijedilo po povratku u Brestač. Darkov brat Dragan je novi automobil parkirao ispred porodične kuće, a čim su izašli iz kola, Marini je Darko uručio ključeve. Pazario je džip nekoliko dana ranije, prije rođendana – rekao je izvor.

Darko nije štedio na vjerenici, iako je nedavno priznao da duguje silne pare, te da je riječ o čak milion i po eura.

– Nisam još vratio dugove, porasli su. Bilo je milion, sada je milion i po. Ali dobro, čim počnem da radim, vratićemo. Bitno je da ja glava na ramenima. Ako neki drugi duguju, zašto i ja ne bih mogao? Milion i po eura nije malo – rekao je Lazić. ekskluziva.ba/Srpski telegraf

Previous articleMUŽ na drvetu ostavio poruku za TRUDNU SUPRUGU U BOLNICI: RASPLAKAO PROLAZNIKE I DOKTORE, evo šta je napisao!
Next articleHitno ti treba obezbjeđenje: Gradonačelnik Banja Luke prijavio policiji da je dobio prijetnje!