Home Zdravlje KURJE OKO NESTAJE PREKO NOĆI, STAVITE OVU BILJKU NA NJEGA: Ujutro nećete...

KURJE OKO NESTAJE PREKO NOĆI, STAVITE OVU BILJKU NA NJEGA: Ujutro nećete vjerovati svojim očima, JEDNOSTAVAN RECEPT!

374
0

KURJE OKO NESTAJE PREKO NOĆI, STAVITE OVU BILJKU NA NJEGA: Ujutro nećete vjerovati svojim očima, JEDNOSTAVAN RECEPT!

Kurje oko (clavus) je zadebljanje na koži koje obično nastaje na stopalu, u predjelu malog i domalog prsta. Ima tvrdo središte koje podsjeća na vučije oko pa otuda i naziv kurje oko.

Predjeli stopala na kojim se nalazi kurje oko je bolno na pritisak pa neprijatnost nastaje prilikom nošenja obuće jer dolazi do kontakta i trenja što izaziva bol.

Takođe može nastati i na peti, drugim prstima i tabanu. Poslije mnogo prirodnih metoda liječenja kurjeg oka izdvajamo jedan efikasan i vrlo jednostavan recept kojim ćete ukloniti kurje oči i žuljeve u roku od samo 1-3 dana.

Vjerovali ili ne, sve što je potrebno za ovaj recept je čuvarkuća i flaster. O čuvarkući već poznajemo mnoge blagodati jer smo u više navrata pisali o njemu. To je vrlo korisna biljka koja gotovo da ne zahtjeva nikakvu pažnju da bi rasla. Najčešće je nalazimo na stenama, zidovima ili kao domaće uzgajana, najčešće u loncima, na krovu kuće i u saksijama. novi.ba/srbijadanas

Previous articleSTRAŠNA NESREĆA: NAJMANJE 15 MRTVIH I VIŠE OD 160 NESTALIH U VELIKOM ODRONU LEDENJAKA U INDIJI!
Next article(VIDEO) ŽEŠĆI LOM! MILJANA GAĐALA KRISTIJANA ŠOLJOM, ON BESAN SKOČIO NA NJU: Mlitavi robijašu na baterije! Obezbeđenje ih jedva DRŽI!