Home Magazin Showbizz Evo kad će Luna i Marko tačno izgovoriti sudbonosno “da”!

Evo kad će Luna i Marko tačno izgovoriti sudbonosno “da”!

68
0

Evo kad će Luna i Marko tačno izgovoriti sudbonosno “da”!

Popularni rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković postaće roditelji za nekoliko mjececi, a kako stvari stoje, prije toga će stati na “ludi kamen”.Naime, njih dvoje bi trebalo da se vjenčaju krajem marta, a tada su, navodno, isplanirali i zakazali da jedno drugome izgovore sudbonosno “da”.

– Stalno govori kako ne želi da bude jedna od onih žena koje su se porodila, a nemaju muža. Pritisla je Marka da se što prije vjenčaju, makar samo u opštini posljednje nedjelje marta i o tome obavijestili samo članove najuže porodice – otkriva dobro obaviješteni izvor.

Za sada je u planu samo vjenčanje, a velika svadba tek nakon što se smiri situacija u vezi sa pandemijom.

– Marko se baš plaši korone i zato nije žurio da se oženi sve dok se stvari ne vrate u normalu. Maštao je o velikoj svadbi, ali je svjestan da će za to morati da pričeka barem nekoliko mjeseci. Za razliku od Lune, njemu vjenčani list ništa ne znači, jer se njih dvoje već ponašaju kao da su u braku – dodaje izvor za Hit.

Luna Đogani je u međuvremenu odgovarala i na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, te je otkrila svašta zanimljivo kada je u pitanju njen odnos sa Miljkovićem.

– Da me Marko prevari, ne bih ga ub.la, već bih otišla iz njegovog života. Ne bi me više u životu vidio. To bi mu bila veća kazna od bilo čega, ne bih mu oprostila nikad – priznala je Đoganijeva.

Sa druge strane, na pitanje kako se nosi sa trudnoćom, ona je otkrila da je sve u najboljem redu.

– Najviše volim kad osjetim da se beba pomijera. To je nešto posebno, a kad god miruje, bojim se da nešto nije u redu. Termin mi je sredinom juna, tako da, jedva ću dočekati taj trenutak da je držim u svojim rukama – poručila je Luna. Telegraf.rs

Previous articleNema drugog izlaza: Mile Kitić se usljed krize odlučio na ovaj drastičan potez!
Next articleCeca prvi put podijelila fotku sa dečkom Bogdanom: Nakon Kopaonika otišli u etno selo! (Foto)