Home Region ESTRADA U PANICI, poznate ličnosti u strahu zbog SNIMAKA na telefonu Velje...

ESTRADA U PANICI, poznate ličnosti u strahu zbog SNIMAKA na telefonu Velje Nevolje: Evo kakve dokaze ima!

76
0

ESTRADA U PANICI, poznate ličnosti u strahu zbog SNIMAKA na telefonu Velje Nevolje: Evo kakve dokaze ima!

Njegov “pad” povukao je i mnoge druge, a sada se digla opšta panika. Veljko Belivuk zvani Nevolja i još 15 okorelih kriminalaca uhapšeni su zbog planiranja atentata na Miljana Ljepoju, pripadnika grupe Pink Panter.

Sumnjiče se da su, kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, počinili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih djela, teško ubistvo i otmicu.

Prema nezvaničnim informacijama, Belivuk je uhapšen zbog sumnje da je ubio navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića. Međutim cijela grupa se tereti za najteža krivična djela – ubistva, otmice, dilovanja dro*e.

Velja Nevolja se u više navrata dovodio u vezu sa različitim estradnim ličnostima, a kako je počelo da se spekuliše, mnogi su u strahu nakon što je Belivuk “pao”.

Navodno, u Veljinom telefonu nalaze se različiti video klipovi i dokazi koji bi mogli potpuno da kompromituju pojedine javne ličnosti, zbog čega oni strepe sada više nego ikada. Novi.ba/Alo.rs

Previous articleKARLEUŠA U ZVEZDAMA GRANDA PROZVALA DARU BUBAMARU: Poručila da nije neka pjevačica, a TEK ŠTA JE REKLA POSLIJE TOGA!
Next articleVAŠ KOMENTAR? Novčanik izgubljen na Antarktici vraćen vlasniku nakon 53 godine!