Home Region TO JE TEŠKO, OVDE JE SVE DOBRO OPREMLJENO: Član SZO izneo sumnje...

TO JE TEŠKO, OVDE JE SVE DOBRO OPREMLJENO: Član SZO izneo sumnje da je korona procurila iz laboratorije u Vuhanu!

65
0

TO JE TEŠKO, OVDE JE SVE DOBRO OPREMLJENO: Član SZO izneo sumnje da je korona procurila iz laboratorije u Vuhanu!

Član tima Svetske zdravstvene organizacije (SZO) i zamenik direktora Instituta Paster u Sankt Peterburgu Vladimir Dedkov izneo je sumnje u tvrdnje da je korona virus “procurio” iz laboratorije kineskog Instituta za virusologiju u Vuhanu, objavio je Sputnjik.

Stručnjaci SZO koji istražuju poreklo pandemije korona virusa posetili su u sredu Institut u Vuhanu. Dedkov je rekao da je laboratorija u tom institutu veoma dobro opremljena i naveo da je “teško pomisliti da je nešto procurilo odavde”.

U članku Sputnjika, koji je prenela Kineska medijska grupa (CMG) se navodi da je laboratorija pod strogim merama bezbednosti, odnosno na najvišem nivou biobezbednosti (BSL-4)u zemlji.

Drugi član tima SZO Piter Dasak je rekao da dobro poznaje tu laboratoriju i da su u njoj ostvarena brojna dostignuća u oblasti naučnog istraživanja. On je dodao i da su neki ljudi želeli da uprljaju čast te laboratorije i da je diskredituju što je, kako je naveo, “veoma ironično”.

Posle obilaska pijace morskih plodova Huanan u Vuhanu, Dedkov je rekao da, čak i da je korona virus potekao iz drugog mesta, na toj pijaci su postojali povoljni uslovi za širenje virusa. (Espreso/Beta)

Previous articleTREĆINA UMRLIH OD KORONE JE IMALA DIJABETES: Oni su NAJRIZIČNIJA KATEGORIJA, infekcija često izaziva KOMPLIKACIJE!
Next articlePROBAJTE: Tuširajte se HLADNOM vodom 7 dana i videćete NEVEROVATNE rezultate!