Home Region KONAČNO ISPLIVALA PRAVA ISTINA O BRAKU MELANIE I DONALDA TRUMPA: Nazvala ga...

KONAČNO ISPLIVALA PRAVA ISTINA O BRAKU MELANIE I DONALDA TRUMPA: Nazvala ga na telefon i izgovorila 2 riječi!

68
0

KONAČNO ISPLIVALA PRAVA ISTINA O BRAKU MELANIE I DONALDA TRUMPA: Nazvala ga na telefon i izgovorila 2 riječi!

Spekulacije o braku Donalda i Melanije Tramp već godinama se ne stišavaju, a predsjednički mandat ovog biznismena iste je samo podgrejio… Naime, većina je sklona vjerovanju da je njihova romansa farsa, da je Donald redovno vara, a da lijepa Slovenka zapravo organski ne može da ga podnese…

No, Melanijina bivša savjetnica i prijateljica Stefani Vinston Volkof nedavno je u jednom podkastu iznijela niz novih detalja o bračnom paru Tramp koji bacaju sasvim novo svetlo na njihov odnos.

Navodno je upravo Melanija prva osoba koju bi Tramp pozvao poslije bilo kakvog skupa, a u telefonskom razgovoru ona bi ga obasipala komplimentima i govorila mu kako je bio “divan i sjajan”. Ovo bio ritual koji je za cilj imao da Donaldu jača ego, tvrdi Vinston Volkof.

“Njihov način iskazivanja naklonosti podrazumijevao je da mu ona govori koliko je divan i važan”, rekla je ona u podkastu “Hollywood Life”.

“Uvijek bi nju prvu pozvao, bez obzira gdje se nalazio. Prvo bi je upitao: “Hej, dušo, kakav sam bio?”, kao da traži njeno odobravanje. Ona bi mu iskreno rekla kako stvari stoje, ali se istovremeno uvijek pobrinula da mu podigne moral”, dodala je.

Podsjetimo, Stefani je nakon što je napustila Belu kući napisala knjigu “Melanija i ja: Uspon i pad mog prijateljstva s prvom damom” u kojoj je iznela neke intimne detalje supružnika Tramp, prenosi “Daily Mail”.

Ona ističe da iako Melanija nikada direktno ne govori o braku sa Donaldom, da su glasine o razvodu pogrešne, te da između njih i dalje postoji iskrena ljubav. Objasnila je i da snimci na kojima se Slovenka trudi da se udalji od Trampa nisu realan prikaz njihovog braka, već način da odvuku pažnju od onoga to se stvarno događa.

“Nisam to shvatila, ali kad vidite njihov kontakt očima i zavođenje u tom pogledu, to vam govori više od bilo čega”, dodala je ova novinarka i spisateljica.

“Godinama je Melanija kontrolisala svoj imidž, stvarala bajkovitu sliku o sebi i ostala enigma. Osjećala sam da je moja dužnost da prestanem da je štitim i iznesem istinu o najtajanstvenijoj prvoj dami koju je svijet ikad vidio”, zaključila je Stefani. (Novi.ba/Žena Blic)

Previous articleGENIJALNO! ŽENA POKAZALA KAKO ČISTI ŠPORET I ODUŠEVILA INTERNET: Sve se blista kao novo!
Next articleOD NOĆAS, SVAKU VEČER SPAVAJTE U ČARAPAMA: Evo šta se dešava u tijelu kad ih obujete pred spavanje!