Home Magazin Showbizz ČOVEK OD 56 GODINA GOVORI DEVOJCI OD 23 DA NE IZGLEDA LEPO,...

ČOVEK OD 56 GODINA GOVORI DEVOJCI OD 23 DA NE IZGLEDA LEPO, JEZIVO! Glumica UŽASNUTA komentarom Đorđa Davida o takmičarki u ZG!

73
0

ČOVEK OD 56 GODINA GOVORI DEVOJCI OD 23 DA NE IZGLEDA LEPO, JEZIVO! Glumica UŽASNUTA komentarom Đorđa Davida o takmičarki u ZG!

U poslednjoj emitovanoj emisiji šou programa “Zvezde Granda”, prošle subote, veliku pažnju izazvali su komentari žirija na račun takmičarke Sanje Todorović, kojoj je deo žirija poručio da se ugojila.

Sada je na ovo odreagovala i srpska glumica Isidora Simijonović, koja je iznela svoj stav na društvenim mrežama. Đorđe David je u pomenutoj emisiji prednjačio kada su u pitanju komentari na Sanjin račun, te joj je poručio da je “nedopustivo da tako izgleda sa 23 godine”.

– Nedopustivo je sa samo 23 godine da ovako izgledaš. Ti na pevanju još moraš da poradiš, nisi toliko dobra da bi dozvolila to sebi. Molim te povedi računa, tvoj sam navijač – rekao je on takmičarki Sanji.

Ovaj komentar razbesneo je glumicu Isidoru Simijonović, koja je na Instagram storiju podelila objavu jednog korisnika u kojoj piše:

– Čovek od 56 godina da govori devojci od 23 da nije ukusno kako izgleda. I ovo normalno prolazi na televiziji. Jezivo. Užas – napisala je ona. Kurir.rs/I.B.

Previous articleREŠITE SE MIGRENE: 8 efikasnih načina da smanjite bolove i opustite telo!
Next articleOVO JE MLADI FUDBALER KOJI JE STRADAO U TEŠKOJ NESREĆI KOD VRŠCA: Plandište tuguje za Filipom (19), oglasio se i njegov klub!