Home Magazin Showbizz “Rekli su mi da mi je ostalo 3 mjeseca života” NADA OBRIĆ...

“Rekli su mi da mi je ostalo 3 mjeseca života” NADA OBRIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON OPAKE BOLESTI: Evo kako izgleda (FOTO)

66
0

“Rekli su mi da mi je ostalo 3 mjeseca života” NADA OBRIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON OPAKE BOLESTI: Evo kako izgleda (FOTO)

Pjevačica Nada Obrić, ekskluzivno je progovorila poslije teške bitke sa opakom bolešću.

-Ovo mi je treći rak. Sada je bilo jezivo, upitno i mnogo teško. Bila sam skoro na kontrolama i kontrole kažu da sam totalno izliječena, nema veće pobjede i nagrade. Imam dvoje unučića za koje živim. Moj unuk kaže da je on moj život i to je smisao života – započela je Obrićeva.

Ona je ljudima koji su oboljeli velika motivacija za borbu.

-Nije bilo lako, ali psiha je čudo! Ja to ne znam sebi da objasnim. Rečeno mi je da mi je ostalo 2-3 mjeseca života. Negde duboko u sebi sam znala to meni ne može da se desi. Bilo je teško, ali ja sam to prevazilazila. Kao da sam znala. Treba slušati svoj organizam, on ti precizno kaže – dodala je pjevačica.

Kaže da joj je bilo mnogo teško posljednjih mjeseci. Ističe da nije bilo lako i da se užasno osjećala, ali njena nada je pobijedila.

-Svaki sekund je veliki i svaki dan je novi dan. Svaki dan se dogodi nešto lijepo, samo morate željeti to da vidite – kaže Nada.

Za kraj poslala je javni apel svim ljudima koji pokušavaju da pobjede užasnu bolest.

-Uvijek postoji nada! Samo je Bog taj koji zna sve! Ne treba čitati po internetu ništa! Svaki slučaj je za sebe, samo psiha i pozitivno. Teško je, ali izborićete se. Niko ne može izdržati na svijetu, kao čovjek što može. Ne treba se predati, to je suština – zaključila je ona.

Pjevanje je njena najveća ljubav, pjevala je Titu, ali se bavila i sportom, bila jako uspešna kroz život. Kaže da je sama sebi bila najveći životni oslonac.

-Najviše sam željela da imam topao porodični dom. Dva puta sam se udavala i uvijek svima bila oslonac. Uvijek me ljubav koštala. Ali sama sam kriva, jer nisam znala da izaberem. Jedini neuspjeh u mom životu je to što nisam upoznala čovjeka svog života – bila je iskrena Nada. (Pink.rs)

Previous articleAko ste rođeni u ovom znaku ČEKA VAS BRDO PARA: Najbogatiji ljudi na svijetu padaju u ovu grupu, DA LI STE MEĐU NJIMA?
Next articleCECA IMA OGROMNO BOGATSTVO, OBJAVLJENA TAČNA CIFRA- NEĆE VAM BITI DOBRO: U pitanju su velike brojke, ONI SU NAJBOGATIJI SRBI!