Home Region OVAKO ĆETE PRIVUĆI NOVAC, TAJNU ZELENOG RUZMARINA ZNAJU SAMO RIJETKI: TJERA KOKUZLUK...

OVAKO ĆETE PRIVUĆI NOVAC, TAJNU ZELENOG RUZMARINA ZNAJU SAMO RIJETKI: TJERA KOKUZLUK i brzo donosi bogatstvo!

419
0

OVAKO ĆETE PRIVUĆI NOVAC, TAJNU ZELENOG RUZMARINA ZNAJU SAMO RIJETKI: TJERA KOKUZLUK i brzo donosi bogatstvo!

Ruzmarn se smatra svetom, sunčevom travom i često se koristi za zaštitu ljubavi i mladosti. Međutim, poznavaci tvrde da on može da se koristi i za privlačenje novca i prosperitet u domu.

Uvijek je dobro imati ruzmarin, a za ritual čišćenja koristi se tako što sa dvije-tri grančice skinete listiće i spustite ih u vrelu vodu. Ostavite da ključa nekoliko minuta, na tihoj vatri, tako da mirisna isparenja ispune sve prostorije.

Ukoliko imate mogućnosti da ukrasite ulaz u svoj poslovni prostor, dobro je postaviti sadnice ruzmarina – makar i sasvim male, u saksijama. One privlače dobru profesionalnu energiju, dovode do bujanja biznisa i povećanja broja kupaca i klijenata.

Za privlačenje novca, savjetuje se pravljenje amajlije od ruzmarina. Ostavite par grančica da se osuše na mračnom, promajnom mjestu, pa skinite listiće i napunite kesicu napravljenu od papira. Najbolje je da papir bude zlatne boje.

Ovu kesicu možete da stavite u kutiju sa računima, kažu da sprečava prevelike troškove ili da je nosite u novčaniku za privlačenje novca i svake vrste obilja. novi.ba/stil

Previous articleOTAC JE GOVORIO DA SAM PRO*TITUTKA I DA ĆE ME UBITI: Aleksandra u porodici imala HOROR, kroz suze ispričala šta je pretrpela!
Next articleZABORAVNOST, LEDENE RUKE I NOGE I UMOR! NE IGNORŠITE OVE SIMPTOME: ODMAH SE OBRATITE LJEKARU, može biti kasno!