Home Magazin Zanimljivosti NAJTAČNIJI KINESKI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Ako pripadate ovom znaku, TEŠKO VAMA!

NAJTAČNIJI KINESKI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Ako pripadate ovom znaku, TEŠKO VAMA!

73
0

NAJTAČNIJI KINESKI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Ako pripadate ovom znaku, TEŠKO VAMA!

Kineska Nova godina biće proslavljena 12. februara 2021. godine i tada počinje godina Bivola.

BIVO – Bivo će u svojoj godini napokon staviti sebe u prvi plan i ravnati se prema svom unutrašnjem svetu. Postaće zahtjevniji prema okolini, a glavni kriterijum biće oni sami. Neki će im prigovoriti da su sebični, ali oni će tačno znati šta žele i nakon određenog vremena to će se pokazati kao dobitna kombinacija. Mnogi pripadnici znaka će se konačno vratiti sebi i ojačati svoje pravo ja. Biće ovo godina osnaživanja i uzimanja stvari u svoje ruke.

TIGAR – Kod Tigrova će u godini Bivola ojačati mašta, a njihov unutrašnji svijet postaće bogatiji. Njihov fokus prebacivaće se sve više s materijalnog na nematerijalni svet i svojim postupcima će mnoge iznenaditi. Jer to više neće biti oni agresivni Tigrovi, nego će pokazati svoju nežniju crtu. Zanimaće ih saosjećajnost što je pravo čudo za ove osobe. Emocije i emaptičnost biće nešto novo kako za njih, tako i za okolinu.

ZEC – Zečevi će u ovoj godini Bivola postati potpuno svesni svojih postignuća, a mnogi će istinski dobiti priliku da malo zastanu i uživaju u plodovima svog prethodnog rada. Bitno je jedino to da se ne uspavaju na lovorikama stare slave, nego da i dalje predano i strpljivo rade s ojačanim samopouzdanjem. Ne treba, naravno, ni da se uobraze a ni uspavaju jer uvijek može bolje, jače i više. Neki od njih proširiće krug svojih prijatelja i to će im život učiniti još zanimljivijim i bogatijim.

ZMAJ – Zahtjevi na poslu Zmajeva povećaće se, kao i odgovornosti. U tom smislu mnogi od njih dobiće pravu priliku za napredovanje u poslu i karijeri i, ako je pametno iskoriste, pred njima je uspon o kakvom su dugo sanjali. Neki bi čak mogli postati šefovi, a njihova plemenitost i osećaj za pravednost biće osobine koje će ih učiniti odličnim i rado prihvaćenim rukovodiocima. Biće i onih koji će postati pravi istinski pozitivan primer drugima .

ZMIJA – Zmije će u godini Bivola verovatno dobiti priliku za proširenje svojih znanja. Učenici, studenti i svi koji uče ili pak usavršavaju svoja profesionalna znanja biće na dobitku. Kod nekih će se to manifestovati kroz povezivanje sa saradnicima iz inostranstva ili kroz duži boravak van zemlje. Zmije će, u svakom slučaju, proširiti svoje horizonte i otkriti stvari o kojima pre nisu znale gotovo ništa. To će ih obogatiti i učiniti zanimljivijim osobama.

KONJ – Konj će ove godine biti netipičan. Kao drag, plemenit i miroljubiv, svako malo će dolaziti u priliku da pokaže oštrije lice. Mnogi će se osećati isprovocirano i imati potrebu da uđu u razne borbe, koje će ponekad biti potrebne, no katkada i nepotrebne. Jako je važno da razluče isplati li im se da se popnu na taj “talas” i otisnu se na pučinu ili da ga pak puste da prođe. Trezvenost i unutrašnji mir biće za njih ključni. Neka slušaju svoje unutrašnje ja i to u miru.

KOZA – Koze će u godini Bivola stalno tražiti društvo. One koje su usamljene biće tužne. Ovo je godina velikih mogućnosti uspostavljanja veza, kako poslovnih partnerstava, tako i onih privatnih. U svakom slučaju, neka iskoriste svaku moguću priliku za izlazak među ljude i neka budu otvorene za nova poznanstva. Mnogi dobici takođe će biti povezani sa saradnjama i stoga neka budu budne i pažljivo slušaju i mišljenja drugih. Oni će im ponekad nuditi najbolja rešenja.

MAJMUN – Majmuni će u godini Bivola, hteli – ne hteli, morati da zasuču rukave. Zahtevi na radnom mestu će se povećati i to baš prema njima lično. Oni koji vole da lenčare neće se osećati dobro, pa neka se odmah prirpeme za intenzivniji rad. Oni pak koji su radoholičari, uživaće, no neka paze da zbog posla ne zanemare privatni život. Oni treći koji još možda tek traže posao imaju ove godine velike izglede da ga i nađu, pa da pri tom pokažu sve što znaju.

PETAO – Petlovi će se tokom godine Bivola imati prilike svako malo da se šepure. Neki će u tome i preterati i ponašati se kao da su na nekoj pozornici. Ako ih njihova okolina voli gledati i slušati, biće pravi zabavljači. No ako to nije slučaj, mogli bi drugima postati naporni. Taština i samohvala neće biti dobri saveznici. Malo više skromnosti ne bi bilo na odmet. Neki će Petlovi ove godine gotovo pa podjetinjiti ili pak doslovno imati posla s djecom.

PAS – Pas kuću čuva, a ove godine mnogi od njih biće nadomak rješenju svog stambenog pitanja. Neki će to sasvim i riješiti, a neki će krenuti u obnavljanje svojih domova i to s radošću. Neka ne laju previše i budu realni, jer vremena su takva da je i mali dom bolji nego nikakav. Bit će i onih Pasa koji će u sebi intenzivno sabirati rezultate svoje prošlosti i odlučno zatvoriti jedno životno poglavlje kako bi, oslobođeni, snažno krenuli dalje u nešto novo.

SVINJA – Svinje se u godini Bivola neće suzdržavati. Biće ih svuda i sa svakim, a krug njihovih pozanaika neverojatno će se proširiti. Postaće komunikativinije, zabavnije, ali i površnije. Nekako će im kvantitet biti važniji nego kvalitet, pa bi u tom lavirintu mogle propustiti neku dragocenu priliku za dublje poznanstvo. Neka stoga dobro naćule uši i otvore oči kako bi u moru ljudi oko sebe znale prepoznati one prave ili bar za njih najbolje.

PACOV – Pacovi će nakon svoje prethodne godine ponosno nastaviti dalje, a drugima će mudro predstavljati svoje prethodne rezultate. Znaće kako da se postave u datim situacijama i kako da izvuku korist iz svake prilike. Njihovo samopouzdanje biće veliko, a oni uverljivi u razgovorima, susretima, borbi za svoja prava i slično. Pacovi neće sumnjati u svoje odluke, znaju šta žele i traže, a to će rezultarati bilo kontinuiranim radom, bilo jasnoćom odnosa. novi.ba/Ehoroskop

Previous article“VELIKI BROJ PUTOVANJA NIJE DOZVOLJEN” Nemačka pooštrila uslove ulaska, a nova pravila važe za građane Srbije…
Next articleHAOS ZBOG SNIJEGA NA AUTOPUTU, AUTA SLETJELA S PUTA: Padavine izazvale kolaps u saobraćaju u Hrvatskoj!