Home Magazin Showbizz BOSANAC JE SA DUNJOM 43 GODINE, A NIJEDNA NE MOŽE DA SE...

BOSANAC JE SA DUNJOM 43 GODINE, A NIJEDNA NE MOŽE DA SE MERI SA NJOM U KUHINJI: Čuva je od javnosti, a ipak je osvanula FOTKA!

77
0

BOSANAC JE SA DUNJOM 43 GODINE, A NIJEDNA NE MOŽE DA SE MERI SA NJOM U KUHINJI: Čuva je od javnosti, a ipak je osvanula FOTKA!

Dragan Stojković Bosanac (67) je srpski harmonikaš, kompozitor, producent i aranžer, jedan je od najsimpatičnijih članova žirija poznatog takmičenja. Neretko ulazi u svađe sa kolegama i brani svoje stavove, o privatnom životu malo priča a njegovu ženu nikad nije eksponirao u javnosti.

Bosanac i ona su 43 godine u braku i imaju sina Aleksandra i ćerku Aleksandru, koja je pevačica. Dunji harmonikaš krije “kao zmija noge”, a jednom prilikom pričao je o njihovoj ljubavi.

“Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula”, rekao je Dragan Stojković svojevremeno za “Faktor.ba”. Kurir.rs/K.Đ.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragan Stojkovic Bosanac (@d.s.bosanac_official)

 

Previous articleTEROR VELJINE EKIPE: Rade šta hoće, otimaju, tuku, prete, HTELI DA BACE DETE (3) SA TERASE! Meštani Starčeva ŽIVE U STRAHU…
Next article(VIDEO) MILJANA MOLI ZOLU DA JOJ OPROSTI! LAZAR U ŠOKU, A KULIĆEVA GA JURI I JECA: Obećavam da ću se promeniti, samo me POLJUBI! VOLIM TE!