Home Magazin Showbizz Produkcija donijela konačnu odluku, EVO KAD STANIJA ULAZI U ZADRUGU: Ali ima...

Produkcija donijela konačnu odluku, EVO KAD STANIJA ULAZI U ZADRUGU: Ali ima jedna loša vijest…

78
0

Produkcija donijela konačnu odluku, EVO KAD STANIJA ULAZI U ZADRUGU: Ali ima jedna loša vijest…

Staniji Dobrojević je dečko Marko Marković striktno zabranio da uđe u “Zadrugu”! Starleta je trebalo da se pridruži Pinkovom rijaliti programu čim je u novembru došla iz Amerike, međutim ona navodno već četiri mjeseca to odlaže. Uporno se vadi na strah od Kristijana Golubovića, koji joj je pretio smrću, ali je istina da joj Marko ne dozvoljava učestvuje u programu.

Kako Informer saznaje, starleta je navodno obećala čelnim ljudima Pinka da će konačno ući u “Zadrugu” krajem marta što je rasplamsalo njihov sukob.

– Stanija trenutno prolazi kroz pakao, pošto se stalno svađa s Markom oko “Zadruge”! On je mnogo ljubomoran! Plaši se da ga ona ne prevari s Kristijanom, s kojim je imala aferu u “Farmi 6”, ili Vladimirom Tomovićem, s kojim se također zabavljala. Neće to da joj prizna, pa joj govori da nije normalno da uđe u rijaliti u kojem učestvuje Kristijan, čovjek koji joj je pretio da će je ubiti – priča dobro obavješten izvor za gorepomenuti portal.

Prema njegovim riječima, iz stana u Novom Sadu u kom par živi navodno se svaku noć čuje buka.

– Svađe su im baš žestoke, cijeli komšiluk odjekuje. Stanija vrišti na Marka da je zbog njega u minusu već 48.000 eura, koliko je trebalo da uzme za svoje učešće u rijalitiju od novembra do marta. Rekla mu je i da će, ukoliko do kraja ne uđe, morati da plati kaznu od 50.000 eura jer je potpisala ugovor s Pinkom! Marko je ubjeđuje da će ona naći način da riješi tu situaciju s njima, te da može da im obeća da će dug odraditi u “Zadruzi 5”, kad tamo ne budu Tomović i Golubović – otkriva izvor.

Međutim, produkcija navodno nije željela ni da čuje za to, pa su uspjeli da ubjede Staniju da poštuje ugovor i ipak uđe u “Zadrugu” u martu.

– Na posljednjem sastanku su napravili definitivni dogovor. Stanija neće moći da se bori za glavnu nagradu od 50.000 eura zato što ulazi samo tri mjeseca pred finale. Ukoliko ih ponovo ispali, platiće kaznu. Strah do Kristijana ne može više da joj bude izgovor, jer su se pomirili i na sudu, a i u emisiji “Amidži šou” – dodaje izvor.

Stanija je za Informer potvrdila da u “Zadrugu” ulazi tek u martu, ali nije željela da prizna da je njen dečko krivac što stalno odlaže useljenje u “Bijelu kuću”:

– Hoću još malo da se odmorim i sakupim energiju pred ulazak i susret s pojedinim zadrugarima. Ići ću prvo na Zlatibor, pa na Kopaonik, da se nauživam na planinama, pa idem u “Zadrugu” – rekla je ona. Balasevizam.novi.ba/Informer.rs

Previous articleKako prepoznati prve simptome upale pluća kod starijih?
Next articleNEMAČKA NAJAVILA: U naredne tri nedelje pet miliona doza vakcina!