Home Magazin Zanimljivosti SPREMITE SE! OD SUTRA KREĆE RETROGRADNI MERKUR: Ova 3 znaka neka se...

SPREMITE SE! OD SUTRA KREĆE RETROGRADNI MERKUR: Ova 3 znaka neka se spreme na HAOS!

78
0

SPREMITE SE! OD SUTRA KREĆE RETROGRADNI MERKUR: Ova 3 znaka neka se spreme na HAOS!

Glasnik bogova, Merkur kreće retrogradno 30. januara a vraća se u direktan hod 21. februara 2021. godine. Mnoge osobe su već upoznate sa retrogradnim Merkurom jer kod pojedinaca napravi pravu pometnju i haos dok druge osobe dobiju ponovnu šansu da isprave neke greške ili dopune nedostatke. Generalno gledano, sve zavisi kroz koji znak je retrogradan i koje planete aspektuje.

Sada možemo očekivati mnoge drame, kvarove, greške u komunikacijii, nezgode. Kako je Merkur simbol komunikacije, putovanja, tehnologije, intelekta i još mnogih stvari. Možemo očekivati pogrešne komunikacije, kašnjenja kako u pošti tako i na putovanjima, gubitak ključeva, prtljaga, dokumenata itd. Pazite šta pričate, koga zovete, kakve mejlove šaljete ili šta kupujete, a najbolje je da pomjerite kupovinu i usporite, manje radite i završavate neke od ranije započete poslove i obaveze. Kako će Merkur ostati sve do 15. marta u Vodoliji a od 21. februara kreće direktno onda možemo očekivati velike transformacije na društvenom i ličnom planu. Neočekivane promjene, borba za slobodu i oslabađanje dok velika inteligencija se ispoljava kroz duhovitost.

Ova 3 znaka će biti na najtežem testu:

BIK – Velike pometnje se mogu dešavati na polju karijere u smislu kašnjenja, propuštenih rokova, dogovora, komunikacije sa autoritetima i nadređenima. Ne preporučuje se da donosite nagle odluke i prekidate u poslu i saradnji već dobro razmislite o svojim idejama i projektima i dodajte šta nedostaje. Budite oprezni jer svaki uloženi trud se isplati. Povratite svoje samopouzdanje.

LAV – Kod vas je bio pun Mesec koji je pokrenuo emocije pa sad retrogradni Merkur može da nastavi rasprave i turbulenciju u ljubavi. Moguće da problemi iz prošlosti postanu aktivna tema. Kontrolišite negativne emocije i pokušajte uspostaviti kompromis. Najbolje je da slušate partnera dok priča i razriješite problem i nesuglasice u toku razgovora. Ništa ne odlažite za kasnije.

STRIJELAC – Vi treba da strogo vodite računa kada pričate i šta pričate. Neka komunikacija može emotivno uticati na vas. Vaša nepromišljenost i brzopletost je vaš najveći neprijatelj. Greške i konflikti u komunikaciji su sada naglašeni pa dobro razmislite pre nego nešto izgovorite. Potrebno je da se primirite i opustite pa će komunikacija biti bolja. novi.ba

Previous article(VIDEO) BILL GATES već upozorava na novu pandemiju: Realnost je da ova pandemija neće biti posljednja…
Next article4 RANA SIMPTOMA RAKA JAJNIKA: Svaka žena ovo treba znati, AKO UOČITE NEŠTO OD OVOGA, ODMAH GINEKOLOGU!