Home Magazin Showbizz Nakon fotografije koja je ZABRINULA mnoge, Marina Tucaković OVOM OBJAVOM izazvala lavinu...

Nakon fotografije koja je ZABRINULA mnoge, Marina Tucaković OVOM OBJAVOM izazvala lavinu komentara!

94
0

Nakon fotografije koja je ZABRINULA mnoge, Marina Tucaković OVOM OBJAVOM izazvala lavinu komentara!

Marina Tucaković se oglasila za domaće medije kako bi objasnila kako je, budući da su se mnogi zabrinuli za njeno zdravstveno stanje, kada su videli fotografiju koju je objavio njen sin, gde se vidi da je Marina drastično smršala, te izgleda umorno.

Marina Tucaković nekoliko godina vodi bitku sa opakom bolešću, ali kako i sama kaže ne predaje se i veruje da će sve biti kako treba.

Na terapijama sam. Onako sam, ništa posebno iskreno da vam kažem. Nije ni najbolje baš, a nije ni toliko loše. Ne znamo rezultate, tek u februaru ću znati kako i šta prolazi kada bude bila kontrola. Znate kako, celog života sam gledala onu bolju stranu. Veliki sam otpimista, verujem da će sve ovo biti veoma dobro – kao i uvek pozitivno razmišlja Marina.

Ona je pre nekoliko minuta izbacila na svom privatnom Instagram profilu fotografiju na kojoj je poprilično doterana i izgleda kao ona stara Marina, koja uprkos svemu ume da prkosi nedaćama, te je svima stavila do znanja koliki je borac.

– Kad hoću, igledam odlično! – stajalo je u opisu fotografije, napisala je Tucakovićeva. srbijadanas.com

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

 

Previous article(VIDEO) Popularniji od ćerke Džidže. Bosanac otkrio da na instagramu ima više pratilaca od svoje mezimice.
Next articleFRANCUSKA: Novi soj pronađen u 10 odsto slučajeva, ponovo moguće STROGE MERE!