Home Region Srce da pukne: Bolni komentari za stradalim mladićima u Cazinu!

Srce da pukne: Bolni komentari za stradalim mladićima u Cazinu!

91
0

Srce da pukne: Bolni komentari za stradalim mladićima u Cazinu!

Sinoć je Cazin potresla jako tužna vijest o pogibiji dva mladića koji su smrtno stradali u saobraćajnoj nesreći. Tarik i Armin su se vraćali sa treninga kad su se automobilom sudarili sa grtalicom za snijeg. Treći mladić je dobro, trenutno se nalazi u Kantonalnoj bolnici Bihać.

Kako Cazin tako je i čitava Krajina obavijena tugom zbog ovog tužnog događaja. Molimo dragog Allaha dž.š. da im podari lijepi džennet, a njihovim porodicama i prijateljima sabur. Zabilježili smo neke od komentara njegovih prijatelja, poznanika i drugih pa vam prenosimo u cijelosti:

“Tuga i bol Allahu dragi podari ima lijepi dženet a porodicama sabur Amin!”

“Tuga velika.Neka im je lijepi Dzenet a familiji da snage da se suoce sa gubitkom svojih najdrazih 🥲🥲”

“Molim Gospodara da vam se smiluje uvede vas u Džennet Fridevs drugovi moji 😓💔a porodici sabura u ovom teškom iskušenju 👆💚💚Svi smo Allahovi njemu se vraćamo a vas zaboraviti neću prijetelji moji 😓😓😓😓”

“Boze sacuvaj svakog..To su bili prefini momci..Jucer jedan na dzenazi bio..Ko da ga sad gledam..😔😔😔 Da im Allah uzviseni podari dzenet..I da olaksa njihovim porodicama.. 😢”

“SA VELIKOM TUGOM I BOLOM MOLIM BOGA DRAGOG DA MOM TARIKU I ARMINU PODARI LJEPOTE DZENETA A NJIHOVIM RODITELJIMA DAJ SNAGU DA SE NOSE SA OVI TEŠKIM BOLOM. EL FATIHA.” cazin.net

Previous articleHrvatska/ Pokušali mu isključiti struju: Muškarac bacio bombu na radnike!
Next articleOsuđena na godinu zatvora zbog prikrivanja simptoma korone…