Home Magazin Zanimljivosti PA, ŠTA AKO JE STARIJI OD MENE 34 GODINE? Oduvek su mi...

PA, ŠTA AKO JE STARIJI OD MENE 34 GODINE? Oduvek su mi se dopadali TATINI PRIJATELJI, a i sjajan je LJUBAVNIK!

59
0

PA, ŠTA AKO JE STARIJI OD MENE 34 GODINE? Oduvek su mi se dopadali TATINI PRIJATELJI, a i sjajan je LJUBAVNIK!

Alisa Gutierez (22) i njen partner Piter (56), iz Las Vegasa, upoznali su se na internet stranici za upoznavanje “sugar daddy” kada je Alisa imala samo 20 godina. Pridružila se s ciljem pronalaska starijeg muškarca koji bi se ponašao poput džentlmena i razmazio je, kako prenosi Daily Star.

– Oduvek su me privlačili stariji muškarci. Ludo je reći, ali još od malih nogu uvek sam znala da mi se sviđaju tatini prijatelji ili prijatelji starijeg brata – ispričala je.

Zajedno su već tri godine, a Piter ju je upoznao nakon svog prvog braka.

– Bio sam u braku 15 godina, a razveo se 2010. Kad je Alisa došla na naš sastanak, bio sam ushićen i potpuno očaran njenom lepotom. Ona je tako draga osoba koja nije pokušala da iskoristi moje bogatstvo, poput mnogih drugih devojaka – rekao je Piter.

 

Kada su se upoznali, Alisini roditelji su bili u procesu razvoda, pa je ona morala da pronađe novi stan ili da odluči sa kim će živeti. Međutim, kada je rekla Piteru o svom problemu, on ju je pozvao da se useli kod njega, na šta je ona i pristala. Budući da joj je Piter bio najstariji partner kog je imala, Alisa se brinula šta će misliti njeni prijatelji i porodica, kao i Petrova deca, Pajton (20) i Džena (22).

– Piter je stariji od oba moja roditelja, ali nakon godinu i po dana rekla sam svojoj porodici i oni su to prihvatili. Ne provodim puno vremena sa njegovom decom, ali oni prihvataju našu vezu – otkrila je.

Alisa tvrdi da veza tako dobro funkcioniše, jer Piter zna kako da se ponaša prema ženi i u spavaćoj sobi, kao i izvan nje.

– Volim pojam sigurnosti, stabilnosti i odanosti u našem odnosu. Očito imamo sjajan seks. Zna kako da mi udovolji, iako to ne znači da ga nisam naučila par stvari – rekla je Alisa.

Iako često u javnosti dobijaju čudne poglede od strane drugih ljudi, više se ne obaziru na to, već imaju plan da uživaju u svojoj vezi.

– Planiramo da se venčamo, a ove godine smo mislili da se verimo. Pričamo i o deci, ali prvo želim da se posvetim svojoj karijeri. Mislim da ćemo imati decu kad napunim 25 godina – zaključila je Alisa. (Espreso.rs/Magazin Novosti)

 

Previous articleDEVOJKE, ako ste i dalje SAME, možda pravite baš OVE GREŠKE! VREME je da se NEŠTO PROMENI!
Next articleJEZA U BEOGRADU: Devojčica (13) prijavila da ju je si*ovao 14-godišnjak…