Home Magazin Zanimljivosti DEVOJKE, ako ste i dalje SAME, možda pravite baš OVE GREŠKE! VREME...

DEVOJKE, ako ste i dalje SAME, možda pravite baš OVE GREŠKE! VREME je da se NEŠTO PROMENI!

60
0

DEVOJKE, ako ste i dalje SAME, možda pravite baš OVE GREŠKE! VREME je da se NEŠTO PROMENI!

Svi znamo onu jednu devojku koja se na sve moguće načine trudi da dođe do momka, a svaki je pokušaj neuspešan jer je jednostavno prenapadna. Takve žene je lako prepoznati – osim kad je reč o nama samima. Ovo su jasni pokazatelji da si upravo ti jedna od onih koje se previše trude:

Stalno objavljuje statuse da je singl:

Nema ničeg lošeg u prihvatanju vlastitog singl statusa, ali kad je reč o ženama koje se previše trude, stvari ponekad postaju nepodnošljive. One će svaki status pretvoriti u monolog o tome koliko je dobro ili loše biti solo, koristiće svaku priliku da svima daju do znanja da nemaju momka, a najave o tome da kao singl devojke nemaju planove za vikend krenuće već početkom sedmice.

Lažu da ih zanimaju stvari o kojima nemaju pojma:

Jedno je biti zainteresovan za nešto novo o čemu još ne znaš puno, a nešto sasvim drugo kad glumiš da te nešto zanima samo zato da bi privukla pažnju potencijalnog momka. Svako od nas zna barem jednu curu koja odjednom strastveno počinje pratiti fudbal jer to smatra interesom koji privlači određene muškarce i svako od nas zna da takve cure jednostavno nemaju prolaz kod većine muškaraca. Frajera ne privlače žene koje imaju interese identične njegovima – pogotovo ako su izmišljeni.

Provode sate u pripremama za dejt:

Naravno da svi želimo ostaviti dobar utisak na sastanku, ali žene koje se previše trude jednostavno preteruju. Od dramatizovanja o tome što će obući, šminke koja mora izgledati dovoljno prirodno a opet dovoljno atraktivno a opet dovoljno nenametljivo, razmišljanja o temama o kojima će pričati, vežbanje reakcija na stvari koje očekuju da će se dogoditi… ovo ne rade sve žene, ali one koje rade se definitivno previše trude.

Misle da su bolje od drugih

Svaka žena koja ima naviku govoriti stvari poput: “Kako ONA ima momka, a ja nemam?!”, nakon čega provodi neko vreme nabrajajući po čemu je sve bolja od žene koja je u vezi, previše se trudi. Upravo je stav da je neko manje vredan veze razlog zbog čega je takva žena sama. (Espreso.rs/magazin.novosti.rs)

Previous articleBIL GEJTS PRIČAO O VAKCINAŠKOM NACIONAIZMU: Morate da čujete šta je sve REKAO!
Next articlePA, ŠTA AKO JE STARIJI OD MENE 34 GODINE? Oduvek su mi se dopadali TATINI PRIJATELJI, a i sjajan je LJUBAVNIK!