Home Region PORODICA PREPOZNALA TIJELA: Objavljeni detalji smrti dvojice muškaraca, mrznuli se mlađi muškarci...

PORODICA PREPOZNALA TIJELA: Objavljeni detalji smrti dvojice muškaraca, mrznuli se mlađi muškarci iz okolice Požege…

81
0

PORODICA PREPOZNALA TIJELA: Objavljeni detalji smrti dvojice muškaraca, mrznuli se mlađi muškarci iz okolice Požege…

Dva smrznuta tijela mlađih muških osoba pronađena su jučer u šumskom predjelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska. Tijelo jedne osobe pronašli su oko 9:45 djelatnici tvrtke koja se bavi čišćenjem snijega ralicom, dok je drugo tijelo pronašao 41-godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji, pri dolasku do šumskih radnih strojeva.

Oba tijela su, po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, prevezena na Odjel patologije u virovitičku Opću bolnicu radi obdukcije i utvrđivanja identiteta. Iako su se isprva pojavile informacije da se možda radi o migrantima, policija je objavila dodatne detalje u kojima otkriva kako se radi o muškarcima s područja Požeško-slavonske županije.

“Danas 26. siječnja u 12 sati u OB-u Virovitica, od strane obitelji provedeno je prepoznavanje dvoje smrznutih tijela muških osoba, gdje je pritom utvrđeno kako se radi o 26–godišnjaku i 38–godišnjaku s područja Županije požeško-slavonske”, objavili su.

034portal kaže da se radi o dvije osobe koje žive u okolici Velike.

Prema informacijama portala pozega.eu, preminuli su na Papuku, iz još nepoznatih razloga, proveli nekoliko dana. index.hr/novi.ba

Previous articleDarin dečko Toni baš zaljubljen: Pjevačica objavila fotku u bikiniju, njegova reakcija sve raznježila!
Next articleEvropska komisija poziva na strožije mjere za putnike koji dolaze izvan EU!