Home Magazin Showbizz Policiji se javila još jedna žrtva profesora glume MIKE ALEKSIĆA: Odlučila da...

Policiji se javila još jedna žrtva profesora glume MIKE ALEKSIĆA: Odlučila da više ne krije šta joj se desilo…

65
0

Policiji se javila još jedna žrtva profesora glume MIKE ALEKSIĆA: Odlučila da više ne krije šta joj se desilo…

Protiv Miroslava Mike Aleksića, vlasnika škole glume koga je šest djevojaka optužilo za si*ovanje ili nedozvoljene polne radnje, svjedočiće još jedna žena (46), koja se javila policiji pošto je i sama bila njegova žrtva.

Ipak, njen slučaj je zastario, pa će samo svjedočiti u sudskom postupku.

Kako saznaje “Blic”, žena koja se javila policiji kao nova Aleksićeva žrtva, bila je se*sualno zlostavljana od vlasnika škole glume “Stvar srca” prije 2008. godine, pa neće zbog zastarjelosti slučaja podnijeti krivičnu prijavu protiv njega. Međutim, ona će podržati šest djevojaka koje su to učinile i svjedočiće protiv Aleksića.

Inače, pravnici ističu da sudska praksa u Srbiji poznaje dvije vrste zastarjelosti: zastarjelost gonjenja i zastarjelost izvršenja presude.

– Rok zastarjelosti počinje da teče od dana kada je učinjeno krivično djelo i zavisi od toga kako je ono kvalifikovano. Da bismo znali o kojoj vrsti zastarelosti se u ovom slučaju radi moramo pored informacije kada se to djelo dogodilo, znati i za koje bi krivično delo osumnjičeni eventualno bio optužen. Tek tada bismo nešto preciznije mogli da kažemo – objašnjavaju advokati. (Blic.rs)

Previous articleOVAJ TRIK PRETVARA SVAKI BIJELI HLJEB U EKSTREMNO ZDRAVU HRANU: Sad ga možete jesti koliko želite! Bez debljanja!
Next articleZNOJITE SE DOK SJEDITE? POJAČANO ZNOJENJE MOŽE UKAZIVATI NA OZBILJAN PROBLEM: Evo šta vam se događa u organizmu…