Home Magazin Showbizz Ćerke Jelene Karleuše iznenadila naciju zbog svog poklona Dušku za rođendan. Ni...

Ćerke Jelene Karleuše iznenadila naciju zbog svog poklona Dušku za rođendan. Ni sama Karleuša nije bila svjesna ovoga…

65
0

Ćerke Jelene Karleuše iznenadila naciju zbog svog poklona Dušku za rođendan. Ni sama Karleuša nije bila svjesna ovoga…

Pop zvijezda Jelena Karleuša iskreno je pričala o položaju žena u društvu, istakla je da ne postoji pripadnica nježnijeg pola koja nije doživela neku vrstu seksističkog malteretiranja, a naglasila je da se ona više puta suočila sa tim.

– Mislim da ne postoji žena na planeti koja na ovaj ili na onaj način nije doživjela tu vrstu seksističkog maltretiranja ili barem neki mali oblik toga, ne postoji! Jednostvno, takva su pravila igre. Evo, kaže Mira (prm. aut. Mira Škorić koja je bial u prostoriji), da ona nije – rekla je Jelena za Telegraf Jetset i dodala:

– Nisam sigurna da je to baš tako, možda je Mira jedan od rijetklih, ali ja sam doživela milion puta i zato mogu da poručim glumici i djevojkama koje su se ohrabrile, da konačno kažu, da sam ponosna na njih i njihvu hrabrost, i na konačno dizanje glave, glasa.

Jelenin suprug, fudbaler Duško Tošić nedavno je proslavio 36. rođendan, a pjevačica je otkrila kako je sve izgledalo, kao i kakav poklon je dobio fudbaler.

– Prvo sam cijeli dan bila na snimanju Granda i oni su me svi čekali zato što restorani rade do osam, pa sam ja malo kansila, nažalost, ali sam stigla na dio kada je bila torta. Atina, Nika i kompletna porodica, svi su bili na okupu. Bilo je lijepo, ja sam bila malo umorna, on je bio jako srećan – ispričala je pjevačica i dodala:

– Nije konkretno poklon dobio od mene, nego sam ja Atini i Niki dala novac da tati kupe specijalne poklone i one su to njemu donijele kao njihov poklon. Jedna je imala neki parfem, druga neke kremice za muškarce, za podočnjake, sve što njemu manje više treba, pa smo to spakovale u dva poklona. Ništa spektakularno, ali lijepo i funkcionalno. (smijeh) /novi.ba/

Previous article(VIDEO) Sil*ovali su djevojku u autu, a ono što su prolaznici uradili je SRAMOTNO!
Next articlePRVE SLIKE KUĆE UŽASA NA ZVEZDARI: Provalnik obio kuću, vlasnika gušio jastukom pa ga zaklao…