Home Magazin Showbizz Skoro MILION EVRA mu se vratilo u DŽEP: Saša Popović razotkriven! Morao...

Skoro MILION EVRA mu se vratilo u DŽEP: Saša Popović razotkriven! Morao sve da prizna javno!

69
0

Skoro MILION EVRA mu se vratilo u DŽEP: Saša Popović razotkriven! Morao sve da prizna javno!

Saša Popović priznao je u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” da je prodao svoju skupocenu jahtu na kojoj je uživao celo prošlo leto na Hrvatskom primorju, gde inače ima i nekretninu.

Za ovo se možda ne bi ni saznalo da Jelena Karleuša komentarišući učesnicu iz Hrvatske nije zamerila Popoviću što je nije zvao da mu bude gost na jahti.

– Bila je jahta celo leto. Kako nije – rekao je u dahu Saša, na šta mu je koleginica odgovorila:

– Rekao si da si je prodao, znači slagao si me – dodala je ona, a Popović je pojasnio.

– To je bilo posle. Kad je prošlo leto, onda je prošla i jahta. Ostali članovi žirija su tada počeli da se šali na Sašin račun.

– Sad se kupila veća, novija i lepša – govorili su oni, što je nasmejalo Popovića, ali se nije upuštao u dalje komentarisanje ove teme.

Podsetimo, Pre dve godine se pisalo da je Saša postao vlasnik luksuzne jahte koja vredi milion evra. Međutim, izgleda da mu je ona brzo dosadila, pa je odlučio da je proda. Njegova jahta je bila usidrena u Opatiji, gde Popović ima stan i tamo provodi skoro ceo godišnji odmor. Cena od milion evra nije jedino što je Popović morao da plati. Ovako luksuzno plovilo iziskuje angažovanje skipera, redovno održavanje i plaćanje usidrenja, što mesečno iznosi oko deset hiljada evra. (srbijadanas.com)

Previous articleČEDA JOVANOVIĆ PRVI PUT O BORAVKU U BOLNICI: “Bilo je ozbiljno, borba je trajala 24 sata”
Next articleGLAVNI ČOVEK ANGELE MERKEL UPOZORIO: Novi soj korone postaće DOMINANTAN U NEMAČKOJ!