Home Magazin Showbizz SI*OVANA SAM KAO TINEJDŽERKA, VEROVALA SAM DA JE TO MOJA KRIVICA! Tajči...

SI*OVANA SAM KAO TINEJDŽERKA, VEROVALA SAM DA JE TO MOJA KRIVICA! Tajči bila žrtva se*sualnog zlostavljanja: Nikome nisam GOVORILA…

74
0

SI*OVANA SAM KAO TINEJDŽERKA, VEROVALA SAM DA JE TO MOJA KRIVICA! Tajči bila žrtva se*sualnog zlostavljanja: Nikome nisam GOVORILA…

Jedna od najvećih pop ikona devedesetih Tatjana Matejaš poznata kao Tajči, je svojevremeno ispričala da je bila žrtva se*sualnog zlostavljanja. Kako sama kaže, kada je bila tinejdžerka bila je si*ovana, ali nikome o tome nije želela da priča.

– Bila sam još u tinejdžerskoj dobi, bilo je to pre slave, dogodilo mi se si*ovanje i verovala sam da je to moja krivica. Zbog toga nisam nikome htela ništa da govorim. Moramo stvoriti sredinu u kojoj žena ili muškarac neće verovati da su oni krivi kad im se dogodi nešto takvo – priznala je Tajči ranije za medije.

Sama kaže, da je godinama bila na psihoterapiji i da joj je dugo trebalo da otvoreno govori o tome.

– Godine psihoterapije, duboka podsvest, dugo mi je trebalo da se pogodi triger da se to otvori i da to iscelim – poručila je.

– Kao mama trojice sinova i kreativna preduzetnica svakodnevno se nosim s mnogo stresa. Kroz život sam se nosila i s nekim zaista velikim stvarima: izgubila sam muža i oca zbog raka, godinama sam se borila s depresijom i anksioznošću, kao tinejdžerka sam prošla kroz traumatično iskustvo vezano za seksualno nasilje, te se borila da ponovno zavolim sebe i vratim samopouzdanje – rekla je Tajči. Kurir.rs/M.M.

Previous article(VIDEO) MEDVED IZ SVE SNAGE JURIO SKIJAŠA U RUMUNIJI: Jednim domišljatim potezom uspeo da se otarasi zveri!
Next articleOVO JOŠ NISTE VIDELI: Čovek je za 90 minuta osvojio DVA MILIONA DINARA! (FOTO)