Home Region OVO JOŠ NISTE VIDELI: Čovek je za 90 minuta osvojio DVA MILIONA...

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Čovek je za 90 minuta osvojio DVA MILIONA DINARA! (FOTO)

65
0

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Čovek je za 90 minuta osvojio DVA MILIONA DINARA! (FOTO)

Za svakog ljubitelja fudbala istinski užitak donose mečevi gde golovi padaju kao na traci. Uz to ako ste još odigrali tiket i za prolaz vam je potrebno više od tri gola – nema veće radosti. Ovoj tezi svedoči i dobitan tiket jednog iskusnog iskusnog kladioničara.

Kažemo iskusnog jer je za ovo remek delo (zaista) potrebno kladioničarsko znanje, začinjeno srećom. Pazite sad ovo – pet utakmica za ukupnu kvotu od 2085 – igre “jake” ali realne! Dva izbora svela su se na opkladu “GG4+”, dok se na preostala tri meča čekalo da domaćin i gost daju više od dva gola.

Dakle, ovaj igrač se nadao da će mu kiša golova na fudbalskim terenima doneti “kišu para” I baš tako je i bilo. Na uplatu od 1.000 dinara inkasirao je 2.085.259 DINARA!

Pa, šta reći osim – BRAVO, MAESTRO! Ako želiš da sledeća priča bude baš o tebi onda ODMAH OVDE uzmi 1.500 DINARA za tiket iz snova! Jedan klik dovoljan je za KEŠ POKLON.

Doktorski tiket pogledajte u nastavku: kurir.rs

Previous articleSI*OVANA SAM KAO TINEJDŽERKA, VEROVALA SAM DA JE TO MOJA KRIVICA! Tajči bila žrtva se*sualnog zlostavljanja: Nikome nisam GOVORILA…
Next articleMORE M*RŠ TAMO! MARIJA UPLAŠILA VIKI MILJKOVIĆ USRED EMISIJE: Iznenada joj donela PSA, a o pevačicinoj REAKCIJI svi pričaju!