Home Magazin Showbizz OGLASILA SE ĐANIJEVA SUPRUGA NAKON MOŽDANOG UDARA: Evo u kakvom je stanju!

OGLASILA SE ĐANIJEVA SUPRUGA NAKON MOŽDANOG UDARA: Evo u kakvom je stanju!

71
0

OGLASILA SE ĐANIJEVA SUPRUGA NAKON MOŽDANOG UDARA: Evo u kakvom je stanju!

Slađa Trajković je nedavno doživela moždani udar, a sada, premda se osjeća dobro, brine zbog onoga što bi moglo da uslijedi.

– Tačno je da sam imala moždani udar, bolio me je vrat pa sam odlučila da odem u bolnicu u Klinički centar, da proverim šta se dešava. Uradili su mi magnetnu rezonancu glave i rekli su mi da sam imala blagi šok. Posle sam otišla na neurohirurgiju – ispričala je supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija za Alo.

– Sreća moja da je šlog udario na neko mjesto koje nije ostavilo posljedice. Kažu doktori da se ponavljaju ti udari, pa me to malo plaši, ali nadam se da će sve biti u redu. Uplašili smo se svi, naravno, Đani se mnogo zabrinuo. Radićemo sve detaljne analize i sve što treba, ja nemam nikakve posljedice.

Osim toga, Slađa ističe da je sreća u nesreći to što moždani udar nije ostavio trajne posledice, te da u tome vidi znak od Boga da promeni sve loše navike koje je imala do sada.

– Bog me je pogledao i sačuvao jer sam dobar čovjek. Sad mijenjam život iz korijena! – poručila je Trajkovićeva. Novi.ba/Puls Online

Previous articleMAJA MARKOVIĆ KAO FURIJA SKOČILA PREKO STOLA NA ZERINU! Hećo polila Alena vodom, devojka krenula da ga brani: NASTAO KARAMBOL!
Next articleSTRAVIČNA NESREĆA: Vjerenik slučajno upucao djevojku u Srbiji…