Home Region SRAMOTNA OBJAVA KĆERKE MILORADA DODIKA: Pogledajte šta je napisala za muslimane! STRAŠNO…

SRAMOTNA OBJAVA KĆERKE MILORADA DODIKA: Pogledajte šta je napisala za muslimane! STRAŠNO…

64
0

SRAMOTNA OBJAVA KĆERKE MILORADA DODIKA: Pogledajte šta je napisala za muslimane! STRAŠNO…

Već smo ranije pisali kako je kćerka Milorada Dodika posljednjih dana jako aktivna na Twitteru, ali najnovijom objavom je ipak pretjerala.

– Stranci u BiH zajedno sa muslimanima prekrajaju nam historiju, uništavaju tradiciju, obezvrijeđuju vjeru, podmeću njihove vrijednosti pod normalno, izazivaju ratove, raspiruju mržnju. A ovi izdajnici iz SDS-a i PDP-a im to sve sprovode u djelo – napisala je Gorica.

Njena objava izazvala je mnoštvo reakcija. A Gorica se nije tu zaustavila.

Nastavila je pisati kako njen otac Milorad “nikada nije bio pobornik rata, kao mlad je ušao u politiku i vjerovao je da se stvari mogu riješavati na drugi način”.

– Kada se kroz godine uvjerio kako stvari stoje i šta je istina promijenio je mišljenje i sada je jedan od onih koji najviše sebe daju u očuvanju Republike Srpske i poštivanju svih onih koji su je stvarali. Mene lično ne možete ni uvrijediti ni omalovažiti sa tim što mi šaljete, tada je vjerovao i isto kao što danas srčano brani svoje stavove, radio je to i tada. Kao što kažu samo se budale i kamen ne mijenjaju. I branit ću ga i iznositi sve što znam da je istina, to mi niko ne može zabraniti – napisala je Gorica Dodik u nekoliko odvojenih objava. novi.ba

Previous articleLIJEPA ŽADE JE PRIJE 15 GODINA DOŽIVJELA TEŠKU NESREĆU: Evo kako danas izgleda, IZNENADIT ĆETE SE…
Next article(VIDEO) Zbog ove pjesme će da živi generacijama. Šaban u par minuta objasnio šta je kvalitet.