Home Magazin Showbizz SLAVLJE U DOMU SEKE ALEKSIĆ, pjevačica podijelila radosne vijesti: Čestitke pristižu sa...

SLAVLJE U DOMU SEKE ALEKSIĆ, pjevačica podijelila radosne vijesti: Čestitke pristižu sa svih strana!

67
0

SLAVLJE U DOMU SEKE ALEKSIĆ, pjevačica podijelila radosne vijesti: Čestitke pristižu sa svih strana!

Mlađi sin Seke Aleksić danas proslavlja prvi rođendan, a pjevačica je ovu radosnu vijest podijelila na svom Instagram profilu. Naime, Seka je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija sina koje su nastale kada se on tek rodio, a opis je svima privukao pažnju:

– Ovo je tvoja jedna kapljica života više. A život je okean i to ćes sa godinama spoznati… Da ga ne brojiš i ne meriš u kapljicama, jer je sve to mnogo dublje nego što se čini sa površine za onoga koji posmatra. Da znaš da ako ne leči i ne hrani, da nije ljubav. Da je čuvas kao kap vode na dlanu, ali da je ona more sa nepresušnim pritokama. Da je ljubav u sjaju u očima i po vrhovima prstiju, da je možeš dodirnuti baš u zagrljaju…

Zato te grlimo, nikada jače, nikada snažnije. Da znaš da smo tu za tebe, da te volimo, da pazimo, čuvamo, da sve možeš. Da nas imaš da vjerujemo u tebe sada isto koliko smo vjerovali u tebe kao i kada si bio zamisao, kada si bio slika sa ultrazvuka, kada si bio pokret u stomaku, prva bol ili udah.

Da nikada nismo prestali da verujemo i da nikada nećemo. Želim ti da naučiš da je bezbjedno vjerovati, jer mi jesmo i sada imamo razlog više da vjerujemo još snažnije. Jovane, sretan rođendan. Vjeruj mi, ovo je tek početak dugog putovanja, a ti si napravio prvi korak. Bog te blagoslovio zajedno sa batom Jakijem i Presveta Bogorodica zauvijek čuvala – napisala je Seka na pomenutoj društvenoj mreži, a čestitke u komentarima pristižu sa svih strana. novi.ba

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

 

Previous articleKILOGRAMI NESTAJU KO OD ŠALE: Ovih 8 namirnica su SMRT ZA SALCE!
Next articleBolest koja nema lijeka, evo šta je virus Zapadnog Nila koji je bio koban za glumicu Miru Furlan: Samo 1 % ljudi ima teške simptome!