Home Zdravlje BOMBA ZA IMUNITET: Beli luk je zdrav kao dren, a ako od...

BOMBA ZA IMUNITET: Beli luk je zdrav kao dren, a ako od njega napravite sirup… Ma, samo gledajte ŠTA ĆE SE DESITI…

64
0

BOMBA ZA IMUNITET: Beli luk je zdrav kao dren, a ako od njega napravite sirup… Ma, samo gledajte ŠTA ĆE SE DESITI…

Beli luk je snažan lek koji se koristi u mnogim biljnim lekovima već stolećima i tvrdi se da je moćniji i od penicilina. Ima antibakterijska i antivirusna svojstva, uključujući i svoje sposobnosti da stimuliše imunološki sistem.

Sirov beli luk sadrži alicin koji je snažniji od antibiotika penicilina. Sirup belog luka je super za većinu plućnih poremećaja, uključujući grlobolje i promuklost, kašalj, astmu, poteškoće u disanju, kao i hronični bronhitis. Uzmite pet kapljica ovog sirupa, stavite na šećer i posmatrajte šta će se dogoditi!

Potrebni sastojci:

– Beli luk – 1/2 šoljice vode – 1/4 šoljice jabukovog sirćeta – 1/2 šoljice meda

Priprema:

Naseckajte celi luk i dodajte ostale sastojke. Neka se smesa sjedini tokom noći pre upotrebe. Zatim sve procedite i držite na hladnom mestu. Ako ste već bolesni, počnite uzimati ovaj sirup svakih pet sati, do pet kapljica na kockicu šečera. Ako pak želite ojačati imunitet, jednom dnevnom nakapajte pet kapi na kockicu šećera i to je sve! (Espreso.rs/Alo.rs)

 

Previous articleOPREZ SVIM GRAĐANIMA: Obratite pažnju na temperaturni šok, narednih dana stiže pravi vremenski rolerkoster!
Next articleMIRA FURLAN JE BOLOVALA OD VIRUSA ZAPADNOG NILA: Evo šta je virus ZAPADNOG NILA i kako se prenosi!