Home Magazin Showbizz PRIJA I FILIP IMAJU MILIONE, A SINU KUPUJU IGRAČKE NA PIJACI: Pogledajte...

PRIJA I FILIP IMAJU MILIONE, A SINU KUPUJU IGRAČKE NA PIJACI: Pogledajte gdje su snimljeni, ŠETAJU MEĐU TEZGAMA…

93
0

PRIJA I FILIP IMAJU MILIONE, A SINU KUPUJU IGRAČKE NA PIJACI: Pogledajte gdje su snimljeni, ŠETAJU MEĐU TEZGAMA…

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović svom nasljedniku Aleksandru kupuju igračke na pijaci. Iako imaju novca da priušte najskuplje džiža-bidže za djecu, mališani se najviše obraduju jeftinim sitnicama.

Par je na Zlatiboru uživao sa malim Aleksandrom, ali i sa pjevačicinom majkom Borkom. Prija i Filip su svom nasljedniku birali igračku na pijaci na jednoj od tezga. Filip je gurao trocikl na kojem je Aleksandar mirno sjedio, posmatrajući čime će ga majka obradovati. Dječak se oduševio plastičnim automobilčićem, a onda je na red došlo i isprobavanje rukavica.

– Oni skoro cijelu zimu provode na Zlatiboru. Često ih viđam kako vode dijete na sankanje ili voze kvadrove po planini. Dovode Aleksandra u luna-park koji se nalazi odmah pored pijace. Tada prošetaju među tezgama i uvek im kupe poneku igračku i nikada ne pravi scene. Prija je ljubazna, uvijek ostavi bakšiš, a Filip je ćutljiv i povučen. Uvijek gleda u telefon – rekao je trgovac. (kurir.rs)

Previous article(VIDEO) KRAJ LJUBAVI, RASKINULI MAJA I ČORBA – ON JOJ SASUO SVE U LICE: Pogledajte njenu reakciju, u nevjerici!
Next articleTragedija u Hrvatskoj: Poginuo muškarac (34) dok je sanirao štetu od potresa…