Home Magazin Zanimljivosti (VIDEO) Majka je rekla da će njeno 21. dijete biti zadnje, a...

(VIDEO) Majka je rekla da će njeno 21. dijete biti zadnje, a godinu kasnije je sa 44 godine ponovo ostala trudna!

146
0

(VIDEO) Majka je rekla da će njeno 21. dijete biti zadnje, a godinu kasnije je sa 44 godine ponovo ostala trudna!

Radford porodica je odlučila da će im njihovo 21. dijete biti posljednje, a Sue i Noel će uskoro postati ponosni roditelji 22 djece. Sue je žena od 44 godine iz Britanije koja ima djecu sa svojim suprugom Noelom već trideset godina.

Upoznali su se kada su bili tinejdžeri, a prvo dijete su dobili kada je ona imala 14, a on 18 godina. Danas imaju djecu od novorođenčadi do odraslih osoba, a već imaju i nekoliko praunučadi. Radford porodica je aktivna i na YouTubeu, te imaju preko 100000 subskrajbera. Svakodnevno objavljuju video klipove njihovih svakodnevnih aktivnosti kako bi ljudi vidjeli djelić njhovog kaotičnog života.

Iako su svojim pratiocima 2018. godine rekli da ne žele da imaju više djece, objavili su video u kojem najavljuju promjenu svog plana. Rekla je da osjeća da nosi dječaka. Iako je njihov život jako komplikovan ona ga ne bi nikako mijenjala. Više o ovoj priči pogledajte u videu u prilogu: virealno.com

 

Previous articleOglasila se sestra mlade majke koju je ubio bivši muž, a onda ubio i njene roditelje: “Bisera je bila veoma vedra osoba i uvijek se smijala”
Next articleOTVORILA DUŠU! Rada Manojlović iskreno o karjeri i kolegama: “Sve sam sama stvorila…”