Home Magazin Zanimljivosti OVA BILJKA PRIVLAČI PARE U KUĆU – a svi je obožavaju zbog...

OVA BILJKA PRIVLAČI PARE U KUĆU – a svi je obožavaju zbog 1 stvari: VRIJEME JE DA JE NABAVITE!

93
0

OVA BILJKA PRIVLAČI PARE U KUĆU – a svi je obožavaju zbog 1 stvari: VRIJEME JE DA JE NABAVITE!

Čak i kada odluče postati biljkoljupci, mnogi od te ideje odustanu čim dođu hladniji dani.

Istina je da su domovi tijekom zimskih i jesenskih mjeseci negostoljubivi prema mnogim biljkama – u nekim je prostorijama prevruće, u drugima prehladno, a tu su i suhi zrak i nedostatak sunčeve svjetlosti. Međutim, iskusni ljubitelji biljaka, naravno, znaju kako da najljepši ukrasi njihova doma izdrže sve te uvjete.

Srećom, i za one manje talentirane postoje rješenja, a ona su biljke koje će bez previše truda preživjeti sve uvjete, pa i one zimske. Jedna takva otporna biljka koja ne zahtijeva stalnu brigu jest krasula.

Krasula može tolerirati kombinaciju hladnog zraka i vrućih radijatora, a osim što može preživjeti varijacije temperature, podnijet će i blizinu otvorenog prozora. Kada je u pitanju zalijevanje, da bi napredovala, dovoljno je zaliti je jednom u tri tjedna. Krasula je poznata i kao japansko drvo novca, a izgledom podsjeća na minijaturno stablo koje je, između ostalog, i lijep dodatak svakom domu.

Ta sukulentna biljka sa zelenim mesnatim listovima podrijetlom je iz Južne Afrike, a što se tiče zemlje, odgovara joj mješavina pijeska, humusa i zemlje za cvijeće. Trebate joj osigurati i posudu srednje veličine, a ona će vam za brigu, kako se vjeruje, uzvratiti privlačenjem materijalnog bogatstva u vaš dom, piše Zadovoljna.hr. novi.ba

Previous articleSLAĐA DOŽIVJELA MOŽDANI UDAR! ĐANIJEVA ŽENA ZAVRŠILA U BOLNICI: Porodica u strahu…
Next articleDošla u Hitnu sa bolovima u stomaku: Doktore je šokiralo ono što su našli u njoj…