Home Magazin Zanimljivosti Čovjek kojem se divi cijeli svijet prevario suprugu s prelijepom novinarkom?!

Čovjek kojem se divi cijeli svijet prevario suprugu s prelijepom novinarkom?!

55
0

Čovjek kojem se divi cijeli svijet prevario suprugu s prelijepom novinarkom?!

Leotta i Ibrahimović prije nekoliko mjeseci su zajedno snimali reklame, talijanski su mediji već i tada nagađali da se između njih nešto zbiva, ali nitko to nije uspio dokazati.

Samo dan nakon što su talijanski mediji objavili da se Diletta Leotta upustila u vezu sa zanosnim turskim glumcem Canom Yamanom, tjednik Oggi tvrdi da je nedavno noć provela uz sasvim drugog muškarca, uz Zlatana Ibrahimovića!

List tvrdi da je uz Šveđanina slavila novu godinu, da je nogometaša na kućnom pragu dočekala oko 21:20 sati, te da je ugasila sva svjetla dvadesetak minuta iza ponoći.

– Do jutra se više nisu palila – kazao je neimenovani izvor tom listu, čime su samo dodatno podgrijana nagađanja da jedna od najljepših novinarki svijeta i napadač AC Milana ipak imaju nešto intimno.

Leotta i Ibrahimović prije nekoliko mjeseci su zajedno snimali reklame, talijanski su mediji već i tada nagađali da se između njih nešto zbiva, ali nitko to nije uspio dokazati. Međutim, ako je točna informacije da su zajedno čekali da uđu u 2021. godinu, ponajbolji nogometaš svih vremena imat će štošta za objasniti svojoj nevjenčanoj supruzi Helena Seger.

Ibrahimović i 11 godina starija Seger u dugogodišnjoj su vezi, imaju dvoje djece, a ona ga je dosad često pratila s nogometnih tribina gdje god da je nastupao.

Diletta Leotta donedavno je bila u vezi s boksačem Danieleom Scardinom, a je li uspjela razoriti vezu jednog od najpopularnijih ljudi svijeta (Ibrahimović ima preko 46 milijuna pratitelja na Instagramu), očito ćemo vrlo brzo doznati. vecernji.hr

Previous articleOGLASILA SE CECA U NEVJERICI, Anastasija je pohađala tu školu glume: “SLALA SAM KĆERKU KOD NJEGA”, evo šta je otkrila!
Next articleSIN VANZEMALJCA: Kako su pronašli najčuveniju grobnicu faraona i zašto su svi iz ekspedicije nestali…