Home Magazin Showbizz SJAJNI BH. BOKSER PORUČIO Veljko Ražnatović nije neki bokser!

SJAJNI BH. BOKSER PORUČIO Veljko Ražnatović nije neki bokser!

60
0

SJAJNI BH. BOKSER PORUČIO Veljko Ražnatović nije neki bokser!

Najbolje rangirani bh. profesionalni bokser Džemal Bošnjak (prema uglednom “BoxRecu”) je bokser rođen u Crnoj Gori, ali nastupa za reprezentaciju BiH. U karijeri je ostvario zapažene rezultate, a u razgovoru za Sport.ba govorio je svojim počecima, odluci da nastupa za BiH, uspjesima, ali i planovima za budućnost.

Između ostalog, govorio je i o Veljku Ražnatoviću, sinu ratnog zločinca Arkana…

“Ja za Veljka Ražnatovića nisam znao da je u boksu do onog momenta kada je bila neka bokserska anketa, kakav bi meč bio da nas dvojica ukrstimo rukavice. Znam da do tog meča nikad ne bi došlo jer smo nas dvojica dva različita svijeta. Naime, on boks koristi za popularnost ,a ja se borim zato što istinski volim ovaj sport. Zaista nemam neko mišljenje o njemu, da je neki bokser nije, što se vidi na osnovu njegovog odabira protivnika”, poručio je Džemal. novi.ba

Previous articleIZLIJEČILA JE HEMOROIDE SAMO JEDNIM SASTOJKOM I TO ZA 24 SATA: Mukama će doći kraj, A SVI OVO IMATE U KUHINJI!
Next articleOGLASILA SE MAJKA MILENE RADULOVIĆ, prvi put o slučaju koji je potresao region: “Milena ima bezrezervnu podršku porodice”