Home Magazin Showbizz DRAGANA PROSLAVILA 53. ROĐENDAN, POGLEDAJTE ŠTA JE DOBILA OD SUPRUGA TONIJA: Zlato...

DRAGANA PROSLAVILA 53. ROĐENDAN, POGLEDAJTE ŠTA JE DOBILA OD SUPRUGA TONIJA: Zlato na sve strane, ČEKAJTE DA VIDITE TORTU..

107
0

DRAGANA PROSLAVILA 53. ROĐENDAN, POGLEDAJTE ŠTA JE DOBILA OD SUPRUGA TONIJA: Zlato na sve strane, ČEKAJTE DA VIDITE TORTU..

Muzička zvijezda Dragana Mirković napunila je 53 godine, zbog čega joj ne prestaju da pristižu čestitke iz svih krajeva svijeta.

Rodbina, prijatelji i mnogobrojni fanovi uputili su joj pregršt lijepih riječi, komplimenata i želja, a potom je uslijedilo rođendansko iznenađenje njenog supruga Tonija Bijelića, koji je dao sve od sebe da joj ovaj dan bude zaista “divan dan”.

Bijelić je svojoj supruzi poklonio posebnu rođendansku tortu tirkizno plave detalje sa mnoštvom zlatnih detalja, od kojih su najupečatljiviji njeni inicijali na vrhu. Toni je iskoristio priliku i da svojoj dragoj javno, putem Instagrama, čestita rođendan.

Dragana se, takođe, oglasila na Instagramu – objavila je set slavljeničkih fotografija, a potom priznala šta je to sebi poželjela:

-Danas je moj rođendan i imam pravo da poželim želju. Želim da nam se vrate naši životi, da djeca ponovo imaju djetinjstvo bez maski, a da se ljudi grle i ljube, želim… Želim da opet živimo – napisala je pjevačica. novi.ba/pink

Previous articleANA KORAĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O MAJI MARINKOVIĆ! Žestoko udarila po njoj: U redu je da joj je neko IDOL, ali ona je ODVRATNA!
Next articleŽENE, IMATE LI OVAJ SIMPTOM? On je prvi znak da imate rak jajnika, IAKO SVI MISLE DA JE NORMALNO DA SE TO DESI…