Home Magazin Showbizz ANA KORAĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O MAJI MARINKOVIĆ! Žestoko udarila po...

ANA KORAĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O MAJI MARINKOVIĆ! Žestoko udarila po njoj: U redu je da joj je neko IDOL, ali ona je ODVRATNA!

80
0

ANA KORAĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O MAJI MARINKOVIĆ! Žestoko udarila po njoj: U redu je da joj je neko IDOL, ali ona je ODVRATNA!

Ana Korać i David Dragojević uživaju u ljubavi, a Ana je iskoristila priliku pa je pred kamerama žestoko oplela po Maji Marinković. Kako kažu, i sami planiraju da se ostvare kao roditelji, ali “sve u svoje vreme”.

– Planiramo naravno, to stoji, ali sad tačan datum nemamo pojma… Kad se desi, desiće se, bićete obavešteni.

Otkako se u Belu kuću uselila Maja Marinković, ne prestaje poređenje između nje i Ane Korać. Naime i sami zadrugari bruje o tome da je Maja učinila sve da iskopira svoju ljutu suparnicu Anu, a komentari su išli toliko daleko da je Maja navodno svom plastičnom hirurgu pokazala Aninu sliku, u želji da nakon estetskih zahvata kojima se podvrgla što više liči na nju.

– Kada je ona ušla, šokirana sam bila… Toliko nekog da kopiraš… Okej da ti je neko idol i to sve, ali da ima kao loše mišljenje, a pritom nema loše mišljenje o meni, već me kao pljuje, a kopira, ne znam… Odvratna mi je sva, iskreno. Uvek mi je bila odvratna, sada mi je još više odvratnija – bez dlake na jeziku je Ana.

Ponašanjem Maje Marinković zaprepašćen je i David – naročito njenim eksplicitnim snimcima u “Zadruzi”.

– Sve što je pričala u sezoni 2 i sezoni 3, sad se pokazalo da je sve velika laž što je pričala. Sve je pljuvala, niko joj nije valjalo, a na kraju bila je sa Janjušem, on kaže da ga je varala. Sve devojke imaju seks u toaletu, ali ona… Nijedna devojka, za sve četiri sezone, nije imala takav se*s – to je bilo iživljavanje, bojao sam se da će mi pući zvučnik na telefonu.- rekao je David u emisiji “Premijera”. Kurir.rs/M.M.

Previous articlePECKA VAS STRUJA ZA ŠTA GOD DA SE UHVATITE? Postoji razlog za to!
Next articleDRAGANA PROSLAVILA 53. ROĐENDAN, POGLEDAJTE ŠTA JE DOBILA OD SUPRUGA TONIJA: Zlato na sve strane, ČEKAJTE DA VIDITE TORTU..