Home Region (VIDEO) FENOMEN KOJI SE RETKO DEŠAVA! Trudnica kada je OVO saznala ostala...

(VIDEO) FENOMEN KOJI SE RETKO DEŠAVA! Trudnica kada je OVO saznala ostala u ŠOKU! OVO morate čuti!

56
0

(VIDEO) FENOMEN KOJI SE RETKO DEŠAVA! Trudnica kada je OVO saznala ostala u ŠOKU! OVO morate čuti!

Ovaj redak fenomen zove se superfetacija, a podrazumeva da oslobađanje jajne ćelije nekoliko nedelja po početku trudnoće, pri čemu dolazi do oplodnje i ove jajne ćelije! Stručnjaci jesu utvrdili da je to moguće i zabeležili više slučajeva, ali još uvek nije jasno zašto do ove pojave dolazi. Karen Bojl, priznati američki ekspert u reproduktivnoj medicini, smatra da do superfetacije dolazi kada je implantacija embriona (prolazak embriona kroz zid materice) odložena, ali još uvek nema zvaničnih potvrda ove teze.

Ovako redak fenomen je, prirodno, privukao mnogo pažnje na Tik Toku. Njoj je ovo prva trudnoća, a kaže da je i blizance začela prirodno. Međutim, 10 dana nakon začeća blizanaca, desilo se itreće iznenađenje – piše Informer

– Pošto su prve dve bebe starije 10 i 11 dana od treće, shvatili smo da mora biti da je treća beba začeta naknadno – kaže mama, objašnjavajući dalje da je moguće da se to dogodi ženi koja, poput nje, ovulira dva puta mesečno.

– Trebalo bi da telo prirodno reguliše hormone i zaustavi ovulaciju kada zatrudnite, ali u mom slučaju, to se nije desilo. Idem na ultrazvuk svake dve nedelje kako bismo bili sigurni da je sve u redu i da blizanci neće apsorbovati treću bebu. Sve je u savršenom redu, beba je samo desetak dana u zaostatku za blizancima i savršeno se razvija – poručuje ova mama, zaključujući i da će joj ovo biti prva i poslednja trudnoća, budući da će iz prvog puta dobiti tri deteta, kao i da planira prirodan porođaj. (Espreso.rs)

Previous articleKORONA HARA SVETOM! Ove brojke su zabrinjavajuće, zaraženo preko 95 MILIONA LJUDI!
Next articleNISAM ĐAVO DA MI JE MALO! VOLELA BIH DA SE VRATIM U SIROTINJU: Lepa Lukić napunila 81 godinu i otkrila koju želju nije ostvarila!