Home Muzika (VIDEO) BACILA PAPIRE I NAPRAVILA HAOS NA SCENI: Jedan zahtev Saše Popovića...

(VIDEO) BACILA PAPIRE I NAPRAVILA HAOS NA SCENI: Jedan zahtev Saše Popovića naveo Sanju Kužet na ludilo!

89
0

(VIDEO) BACILA PAPIRE I NAPRAVILA HAOS NA SCENI: Jedan zahtev Saše Popovića naveo Sanju Kužet na ludilo!

Pretposlednji duel koji se odigrao na sceni “Zvezda Granda”, između Daniela Vasića, Vikinog kanididata i Aleksandre Đorđević iz Milijevog tima, prepričavaće se još mnogo vremena! Daniel je kupio žiri izvedbom pesama ”Prosjak i kralj” i ”Niz reku života” i osvojio maksimalnih šest glasova, dok je i Aleksandra imala sreće te osvojila četri glasa i prošla direktno dalje.

Dok je Aleksandra izvodila pesmu ”Afrika” Slađe Allegro svi su gledali u Sanju Kužet koja je iza scene zavodljivo igrala, a nakon što su se nastupi završili, Saša Popović je zamolio režiju da pusti matericu pomenute pesme kako bi Sanja pokazala pred milionskim auditorijumom kako je đuskala.

– Sanja samo smo u tebe svi gledali – rekao je Popović.

Voditeljka se prvo nećkala, a zatim bacila papire iz ruku i zanjihala kukovima tako da su svi počeli da vrište, skandidaju i aplaudiraju.

– Bravo Sanja- vikala je Šerifovićeva, Đorđe David je navijao, dok su se JK i Saša Popović popeli na sto i zaigrali. Ceo studio bio je u transu, pa čak i Voja Nedeljković sa bekstejdž ekipom, a na kraju ovog performansa, Saša Popović je skočio u naručje Miliju, koji ga je nosio preko cele scene, sve do Sanje, koju su obojica zagrlili i poljubili i zahvalili na neviđenoj žurci!

– Je l’ to naša voditeljka? – pitao je Popović, a Viki se ubacila i pohvalila Sanju:

– Imamo bre najlepšu i najbolju voditeljku!

Sanja Kužet se skromno zahvalila pa objasnila da ne bi bila tako poletna da nije članova žirija.

Pogledajte (2.35.00): srbijadanas.com

 

Previous article(VIDEO) SRBIJA GLEDALA U NEVJERICI, ZVEZDA GRANDA OVAKVA DOŠLA NA SCENU: bijelo lice, crne suze i veliki medvjed pored nje, SVI ČEKALI KARLEUŠIN KOMENTAR!
Next articleKORONA HARA SVETOM! Ove brojke su zabrinjavajuće, zaraženo preko 95 MILIONA LJUDI!