Home Magazin Showbizz ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ POHAĐALA GLUMAČKU ŠKOLU MIKE ALEKSIĆA: Oglasila se Cecina kćerka, smogla...

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ POHAĐALA GLUMAČKU ŠKOLU MIKE ALEKSIĆA: Oglasila se Cecina kćerka, smogla snage da OVO NAPIŠE…

74
0

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ POHAĐALA GLUMAČKU ŠKOLU MIKE ALEKSIĆA: Oglasila se Cecina kćerka, smogla snage da OVO NAPIŠE…

Kao bomba odjeknula je vijest da je ugledni scenarista, režiser i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić si**vao Milenu Radulović kada je bila maloljetna. Ova vijest potresla je čitavu domaću javnost, a tim povodom se oglasila i kćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović.

Pjevačica je istakla da je zgrožena, i da je ona kao dijete pohađala tu školu.

“Kao neko ko je kao dete kratko pohađao tu školu, malo je reći da sam užasnuta i zgranuta. Podrška hrabroj Mileni i svim djevojkama koje su prolazile kroz ovu golgotu”, napisala je Anastasija.

Podsjetimo, Milena Radulović je u potresnom intervjuu istakla da je imala 17 godina kada ju je on si**vao.

– Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je si**vao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se – rekla je Milena Radulović pa dodala:

– Grupa je imala dobre strane. Čitali smo jednu knjigu sedmično, išli u pozorište, gledali filmove, bili smo kulturna, dobra djeca. U grupi se propagirala religija, časovi su počinjali molitvom „Oče naš”, devojčice su dolazile u suknjama, dječaci u cipelama, kosa i nokti su morali biti uredni. Ali uvijek je bilo strogo, surovo. On je bio veoma strog, a svi su govorili: „Pa, dobro, on jeste surov, ali takav je Mika, on ima svoje metode”. Postojala su jasna pravila – kaže Milena Radulović za Blic. novi.ba

Previous articleNevaljala Džehva: Teodora podigla majicu pa pokazala čime raspolaže, iznenadila je mnoge!
Next article6 RAZLOGA ZAŠTO VAŠ URIN SMRDI: Ako vam se desi ovo, ODMAH TRČITE DOKTORU!