Home Magazin Showbizz SVI ZNATE NADEŽDU BILJIĆ, A ČEKAJTE DA VIDITE KAKO JE IZGLEDALA PRIJE...

SVI ZNATE NADEŽDU BILJIĆ, A ČEKAJTE DA VIDITE KAKO JE IZGLEDALA PRIJE OPERACIJA: Procurila blam slika,PRAVO STRAŠILO…

85
0

SVI ZNATE NADEŽDU BILJIĆ, A ČEKAJTE DA VIDITE KAKO JE IZGLEDALA PRIJE OPERACIJA: Procurila blam slika,PRAVO STRAŠILO…

Pjevačica i zvijezda rijaliti programa Nadežda Biljić na početu karijere izgledala je potpuno drugačije, nego danas Nadeždu je šira javnost upoznala tokom njenog učešća u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, u sezoni koja se emitovala 2008. i 2009. godine.

Nadežda je u tom periodu bila plavuša , ošišana na paž i bez ijedne estetske intervencije. Ubrzo nakon takmičenja Nadežda je otišla kod plastičara na remont, te je operisala uši i grudi.

– Nisam bila zadovoljna svojim grudima, prije svega. Haljine mi nisu dobro stajale u tom delu i željela sam da to promijenim. Što se ušiju tiče, svi su mi govorili da nisu velike i da mi ne treba operacija, ali ja sam mislila drugačije i zato sam i njih operisala. Sve odluke obično donosim sama, tako je bilo i ovog puta. Još uvijek imam zavoje, ali ću ih ovih dana skinuti i nadam se da će konačan rezultat biti odličan – izjavila je Nadežda 2010. godine.

Nadežda je izvršila potom još neke promene na sebi. U međuvremenu je postala brineta, a nakon “Zadruge 1” stavila je nove zube. novi.ba/Express

Previous articleAutomobilom pokosio djevojku(25), poginula na licu mjesta: Tragedija u Srbiji…
Next articleTRIK UZ KOJI PEŠKIRI NEĆE OSTARITI, NIKAD NISU BILI OVAKO MEKANI: Uradite samo ovo prije nego ih ostavite da se suše…