Home Magazin Showbizz Poslije Boga, ti si moj Bog: Marija Ramadanovski otvorila dušu, pa emotivnom...

Poslije Boga, ti si moj Bog: Marija Ramadanovski otvorila dušu, pa emotivnom porukom pokazala koliko joj nedostaje Džej!

66
0

Poslije Boga, ti si moj Bog: Marija Ramadanovski otvorila dušu, pa emotivnom porukom pokazala koliko joj nedostaje Džej!

Kćerki pokojnog legendarnog pjevača Džeja Ramadanovskog, Mariji Ramadanovski sve teže pada nedostatak oca.

Ona je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podijelila njihovu zajedniču fotografiju. Ispod fotografije uputila je snažnu i emotivnu poruku koja govori o odnosu sa njenim pokojnim ocem.

– Jedno je sigurno da sam imala najboljeg tatu na svijetu, koji me je naučio šta znači biti dama, a mangup! Koji je imao najbolju dušu na svijetu i koji me je ustvari naučio šta je život i prave životne vrijednosti! Koji me je naučio da budem radna i skromna djevojka! Naučio me je da ne budem materijalista i da ne dijelim ljude po tome jer je najvažnije šta nosiš u sebi, a ne na sebi – poručila je Marija i dodala:

– Da se borim u životu da sama nešto stvorim, a ne da budem nesposobna za život! Hvala ti za svaki savjet, za svaku brigu, za svaki ton koji si sa mnom otpjevao i vježbao! Hvala ti za sve što si me naučio u životu, za svaku podršku koju si mi davao u životu! Za mene ćeš uvijek biti poseban i najbolji. Poslije Boga ti si moj Bog – zaključila je Džejeva mlađa kćerka. kurir.rs

Previous articleOvako Saša Matić izgleda bez naočala!
Next articleUzburkao javnost: Ljekar izjavio da se pet godina nije okupao!