Home Magazin Showbizz ASTROLOG I NUMEROLOG OTKRILI ŠTA ČEKA CECU I BOGDANA OVE GODINE: Ako...

ASTROLOG I NUMEROLOG OTKRILI ŠTA ČEKA CECU I BOGDANA OVE GODINE: Ako preguraju MAJ, ONDA ĆE… Svi iznenađeni predviđanjem!

92
0

ASTROLOG I NUMEROLOG OTKRILI ŠTA ČEKA CECU I BOGDANA OVE GODINE: Ako preguraju MAJ, ONDA ĆE… Svi iznenađeni predviđanjem!

O vezi Cece i Bogdana bruje svi, a sada su astrolog je astrolog Vesna Trajković i numerolog Gordana Dragišić otkrile šta čeka ovu vezu.

“Dugi niz godina zvezde Ceci nisu bile naklonjene u ljubavi. To ne znači da nije imala udvarače, ali njeno srce nije zadrhtalo onako kako ona to želi. Međutim, ova godina je dobra u tom smislu, čak i za brak, jer će Ceca imati povratak Jupitera, koji joj aspektuje Veneru”, kaže Vesna Trajković za štampano izdanje lista Objektiv i objašnjava zašto je Bogdan po svemu sudeći dobar izbor za Cecu:

“Bogdanov Jupiter i Uran su u konjukciji sa Cecinim Mjesecom u Strijelcu, pa joj on donosi optimizam i nadu zbog Jupitera, a Uran opisuje da su ovde pomešani ljubav i prijateljstvo.

Sa druge strane, numerolog Gordana Dragišić smatra da ova romansa neće potrajati.

“Njihova numerološka konstelacija je karmička, ljubav koja je brza, ali i s rokom trajanja. Mogu neko vijreme da funkcioni- šu. Ali, započeli su ljubav u godini karme, što znači da bi, ukoliko preguraju maj, mogli da budu zajedno do godinu i po dana – kaže Dragišićeva i dodaje da 2021. Ražnatovićki nije dobra za ljubav. (Objektiv.rs)

Previous articleŽENA SA 7 DOKTORATA, 5 SINOVA, 2 KĆERKE i odjećom od 100.000 dolara: Upoznajte suprugu katarskog emira…
Next articleZNATE LI ZAŠTO SE LJUDI NA STARIM SLIKAMA NIKADA NE SMIJU? Sada je stigao odgovor, NISMO IMALI POJMA…