Home Magazin Showbizz DA LI PREPOZNAJETE DJEVOJČICU SA SLIKE? DANAS JE POZNATA I SVAKI DAN...

DA LI PREPOZNAJETE DJEVOJČICU SA SLIKE? DANAS JE POZNATA I SVAKI DAN JE VIĐATE NA TV: Oblači kratko i muškarcima oduzima dah!

75
0

DA LI PREPOZNAJETE DJEVOJČICU SA SLIKE? DANAS JE POZNATA I SVAKI DAN JE VIĐATE NA TV: Oblači kratko i muškarcima oduzima dah!

Voditeljka Jutarnjeg programa Jovana Jeremić, važi za jedno od najpoznatijih tv lica, a iako je već godinama poznata javnosti, malo ko zna kako je ona izgledala kao mala.

Jovana Jeremić je aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz djetinjstva i svima pokazala kako je izgledala kad je bila mala.

– Sve u životu možeš da kupiš osim duše. Sa njom moraš da se rodiš. Moja sestra od ujaka je samo 1 dan starija od mene (24.10.1990. godine, a ja 25.10.1990. godine), a cijelo dejtinjstvo je bila za glavu veća od mene. Ja sam morala da smišljam druge stvari da bih dominirala. Bio je to šarm kojim sam osvajala, a katkad i standardni moji nestašluci. I dan- danas je tako. Energija koju proizvodim je obilata. Originalnost je najvažnija osobina ličnosti. I dan- danas koristim isti trik. Dušu – napisala je Jovana u opisu fotografije na pomenutoj društvenoj mreži. novi.ba

Previous articleSTANIVUKOVIĆ POKAZAO JOŠ JEDAN SVOJ KORAK KAO GRADONAČELNIK: Ovo je zastrašujuće veliki broj!
Next articleNOVO PRAVILO! Od danas ne možete ući u Njemačku bez ovoga!