Home Magazin Showbizz DARKO LAZIĆ POKAZAO OŽILJAK OD OPERACIJE! Pevač objavio fotografiju sa sinom Aleksejem,...

DARKO LAZIĆ POKAZAO OŽILJAK OD OPERACIJE! Pevač objavio fotografiju sa sinom Aleksejem, a na STOMAKU se vidi REZ!

91
0

DARKO LAZIĆ POKAZAO OŽILJAK OD OPERACIJE! Pevač objavio fotografiju sa sinom Aleksejem, a na STOMAKU se vidi REZ! 

Pevač Darko Lazić trenutno boravi na Kopaoniku sa verenicom Marinom Gagić i njihovim sinom Aleksejem. Pevač odatle redovno objavljuje fotografije i video snimke, a sada je pozirao sa sinom i to objavio na svom Instagramu.

Naime, Darkova verenica je slikala njega i sina Alekseja dok su ležali u krevetu, a veliku pažnju privukao je i ožiljak na stomaku koji je pevaču ostao nakon operacije želuca. Darko je nakon operacije izgubio oko 70 kilograma, a o svojoj intervenciji otvoreno je govorio.

– Pričao sam se lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, plašio sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu. Sa hirurgom sam pričao i on mi je objasnio da se radi o rutinskoj operaciji, a da će kilogrami tek nestati posle nekoliko meseci. Sada sledi period oporavka organizma i dovođenja u normalno stanje. Potrebno je da prođe vreme, a nadam se da ću i ovu bitku pobediti – rekao je on jednom prilikom.

Podsetimo, Darko Lazić nedavno je ostao bez oca Milana, koji je preminuo usled komplikacija koje su nastale nakon operacije želuca. Kurir.rs/I.B.

Previous articleZNOJENJE TOKOM NOĆI UKAZUJE NA BOLEST: Ako imate ove simptome, ODMAH posetite LEKARA!
Next articleU KOLIKO STE SATI ROĐENI? Tog trenutka je ZAPISANA VAŠA SUDBINA, ODMAH PROVJERITE!