Home Magazin Zanimljivosti PRAVILA PRIVLAČNOSTI: 7 stvari koje su muškarcima SE*SI na ŽENI, a veze...

PRAVILA PRIVLAČNOSTI: 7 stvari koje su muškarcima SE*SI na ŽENI, a veze nemaju sa SE*SOM! Dame, hvatajte beleške!

63
0

PRAVILA PRIVLAČNOSTI: 7 stvari koje su muškarcima SE*SI na ŽENI, a veze nemaju sa SE*SOM! Dame, hvatajte beleške!

Šta zaista utiče na to da li će nas neko privući ili ne, niko pouzdano ne zna da objasni. To je i normalno, jer svaka veza je jedinstvena i svaki odnos je regulisan različitim “pravilima”. A to je najizraženije kod privlačnosti.

Ako ste mislili da muškarce kod žena najviše privlače očekivane stvari – guza, grudi ili oči… grešite. Bar prema tvrdnjama naučnika koji su na bazi raznih studija izdvojili 7 stvari koje su jačem polu najprivlačnije.

Znoj – Kada ste znojavi, ne osećate se baš privlačno, ali iako to nije baš najprijatniji miris, znoj otkriva mnogo toga o našim osećanjima. Naučnici tvrde da je “miris sreće” zarazan, i kada ga osećamo, nas preplavljuju pozitivne emocije.

Zarazni smeh – Psiholozi kažu da ako upoznamo osobu koja nas zasmejava, ta veza ima velike izglede da uspe. A vaš život će biti pun smeha i pozitivnih emocija.

Naočare – Neko je pomenuo profesorku francuskog? Ankete ukazuju da su muškarcima više seksi žene sa naočarima. Uostalom, naočare ne nose samo ljudi koji imaju problema sa vidom, zar ne.

Tragovi od sunčanja – Bele trake na vašem telu koje ostaju kada promenite kupaći kostim i uopšte neosunčani delovi, neodoljivo privlače muškarce i zanimljiviji su im od “ostalih” delova ženskog tela.

Raščupana kosa – Suprotno široko rasprostranjenim mišljenjima, muškarce mnogo više privlače dame sa neurednom, raščupanom kosom. One izgledaju mnogo prirodnije od žena sa komplikovanim frizurama sa mnogo laka.

Bez šminke – Još jedna suprotnost ustaljenim šablonima razmišljanja – studije pokazuju da 40 odsto muškaraca više voli žene bez šminke, odnosno skroz prirodan izgled.

Stomačić – Žene ga ne podnose, jer misle da su debele, ali za pripadnike jačeg pola, oni su skoro neodoljivi. Ankete su dokazale da će većina muškaraca između dama sa svršenom linijom i onih malo zaobljenijih u struku, izabrati ove druge. (Espreso.rs/Objektiv.rs)

Previous articleDesetero djece izgubilo živote nakon pada aviona: Pogledajte potresne scene na aerodromu u Indoneziji!
Next articleSTAVITE OVO NA ZGLOB I BOLOVI NESTAJU PREKO NOĆI: Spriječite simptome reumatskih bolesti na vrijeme!