Home Magazin Showbizz HIT U ZVEZDAMA GRANDA, SVI GLEDAJU U MAJICE BEKUTE, SNEŽANE, VIKI I...

HIT U ZVEZDAMA GRANDA, SVI GLEDAJU U MAJICE BEKUTE, SNEŽANE, VIKI I DAVIDA: Pogledajte šta su obukli, čeka se REAKCIJA POPOVIĆA!

93
0

HIT U ZVEZDAMA GRANDA, SVI GLEDAJU U MAJICE BEKUTE, SNEŽANE, VIKI I DAVIDA: Pogledajte šta su obukli, čeka se REAKCIJA POPOVIĆA!

Ana Bekuta komentarisala je kandidate u muzičkom takmičenju gdje je žiri, a svi su na njoj primijetili jedan detalj. Pjevačica koja je članica žirija “Zvezda Granda” pojavila se u odevnoj kombinaciji u kojoj je niko dosad nije vidio.

Naime, Ana je je nosila majicu po uzoru na kultni film “Kum”, ali je umjesto fotografije glavnog lika bio Saša Popović, pa i natpis “The Grandfather”. Đorđe David nosio je majicu sa istim motivom, ali i Snežana Đurišić i Viki Miljković. Inače je Ana nedavno govorila o svom gubitku kilograma.

“Nisam se prepolovila, tek planiram ozbiljno da smršam. Ovo je koncept kojim se vježba jutarnji i večernji kardio. Kad imam vremena, idem na večernji, iako je jutarnji delotvorniji i direktno se tope masti jer nema šećera u organizmu. Naporan mi je posao i kako da ustajem rano, u sedam-osam da bih vježbala? Nema šanse. Polako idem ka svom cilju i vraćam se staroj kilaži. Totalno sam promijenila ishranu, koristim zdravije namirnice, koje ne prave štetu organizmu. Promijenio mi se i kvalitet kože”, pričala je Ana za “Kurir Stars”. Novi.ba/Kurir.rs

Previous articleSTAVITE OVO NA ZGLOB I BOLOVI NESTAJU PREKO NOĆI: Spriječite simptome reumatskih bolesti na vrijeme!
Next articleCIJELA SRBIJA U ŠOKU ZBOG IZJAVE VELJKA RAŽNATOVIĆA: “Sram te bilo! Ovo ti nije trebalo”