Home Magazin Showbizz DOK SAM BILA VRELA CRNKA! Kija Kockar podelila PROVOKATIVNI VIDEO, pa fotku...

DOK SAM BILA VRELA CRNKA! Kija Kockar podelila PROVOKATIVNI VIDEO, pa fotku u donjem VEŠU: Raspametila muškarce!

106
0

DOK SAM BILA VRELA CRNKA! Kija Kockar podelila PROVOKATIVNI VIDEO, pa fotku u donjem VEŠU: Raspametila muškarce!

Pevačica i pobednica “Zadruge 1” Kristina Kija Kockar veoma je aktivna na Instagramu, te neretko počasti svoje pratioce vrelim snimcima.

Ovog puta podelila je video snimak dok je bila crnka, na kojem vrcka u farmerkama, a potom i fotografiju na kojoj pozira u čipkanom crnom vešu. Nema sumnje da se ove njene objave i te kako dopale jačem polu.

“Ja dok sam bila hot crnka”, napisala je Kija.

Kija je nedavno progovorila o odnosu sa Lunom Đogani.

– Ja sam poslala opomenu pred tužbu da se izvini javno i na kraju je to njena majka uradila, ne znam da li je ona, ali to više na kraju nije ni bitno. Ona je više propatila nego glavni akter, koji je trebao da bude više osuđen, ali smatram da ona i te kako treba da se fokusira na svoj život. Od mene ima oprost, ne zaboravljam, ali mlada je, kako se više ona linčuje i ona dira, ja se prisećam tih stvari, a mislim da je vreme da nastavimo dalje- rekla je Kija.

Tada se dotakla i Stefana Karića.

– Mi smo odavno stavili tačku na tu priču, on je rekao sam da ja nikog ne podržavam javno, kao što nisam njega. Jedino sada podržavam svoju majku. Davno smo stavili tačku na to – rekla je ona u “Premijeri”. Kurir.rs/I.B.

 

Previous articleDOKTOR SRĐA DAO ODGOVOR NA PITANJE KOJE SVE ZANIMA: Otkrio je koliko dugo bi vakcina mogla da nas štiti od korona virusa!
Next articleBIO SAM PRED RAZVODOM! Halid Bešlić otkrio detalje iz privatnog života: Pevač iskreno o BRAKU i BOGATSTVU, otkrio šta sve poseduje!