Home Magazin Showbizz DARKO NA SNIJEGU SA SINOM, A POGLEDAJTE MARINU: Evo kako se obukla,...

DARKO NA SNIJEGU SA SINOM, A POGLEDAJTE MARINU: Evo kako se obukla, svi na planini samo u nju gledaju (FOTO)

62
0

DARKO NA SNIJEGU SA SINOM, A POGLEDAJTE MARINU: Evo kako se obukla, svi na planini samo u nju gledaju (FOTO)

Pjevač Darko Lazić našao je malo vremena da sa porodicom nakratko ode na odmor. On je zajedno sa vjerenicom Marinom Gagić i njihovim sinom Aleksejem otišao na Kopaonik, odakle se oglasio na svom Instagramu.

Naime, Darko je sa pratiocima na Instagramu podijelio snimke i fotografije na kojima uživaju u zimskoj idili, a jednim videom je pokazao i koliko njegov nasljednik uživa u snijegu.

Njegov jednogodišnji sin uživao je dok je sjedio na snijegu, a Marina je pokušavala da ga još bolje utopli i obuče mu rukavice, ali Aleksej se nije dao. Ovo je Darka zabavilo i nasmijalo.

Podsjetimo, Darko Lazić nedavno je ostao bez oca Milana, koji je preminuo uslijed komplikacija operaicije želuca. On je nedavno istakao i da mu je veoma teško palo što je ove godine dočekao praznike prvi put bez oca.

“Teško mi pada što praznike provodim bez oca, ali šta da se radi, život ide dalje. Neće biti isto bez njega za Božić, on je bio glava kuće, svi smo porodično slavili… Ove godine obilježićemo Božić bez muzike, ispoštovaćemo sve običaje, kao i do sada”, rekao je folker za Objektiv. novi.ba

Previous articleOGLASILA SE MAJKA KOJA JE U POTRESU IZGUBILA SINA(20): “Njegova najveća želja je bila kuća u Majskim, na brdu. Koštala ga je života…”
Next articlePAO JE SNEG, A AKO NEMATE OVO NA KOLIMA PLATIĆETE KAZNU: Svota novca koju treba da izdvojite nije mala!