Home Magazin Showbizz CIJELA SRBIJA U ŠOKU ZBOG IZJAVE VELJKA RAŽNATOVIĆA: “Sram te bilo! Ovo...

CIJELA SRBIJA U ŠOKU ZBOG IZJAVE VELJKA RAŽNATOVIĆA: “Sram te bilo! Ovo ti nije trebalo”

112
0

CIJELA SRBIJA U ŠOKU ZBOG IZJAVE VELJKA RAŽNATOVIĆA: “Sram te bilo! Ovo ti nije trebalo”

Akademik i predsjednik SANU je gostujući u jednoj TV emisiji u jednom momentu dao spornu izjavu u kojoj je rekao “da Kosovo ne pripada Srbiji”, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

Veljko Ražnatović, sin folk pjevačice Svetlane Ražnatović, primitivno i prostački, uz psovke, brutalno je izvrijeđao je predsjednika Srpske akademije nauka i umjetnosti (SANU) akademika Vladimira Kostića zbog njegovih stavova o Kosovu i Metohiji.

Naime akademik i predsjednik SANU je gostujući u jednoj TV emisiji u jednom momentu dao spornu izjavu u kojoj je rekao “da Kosovo ne pripada Srbiji”, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

– Kosovo nije naše, to treba što prije shvatiti – rekao je Kostić, povodom izjave vladike Grigorija da se ne slaže sa stavovima da “južna srpska pokrajina nije u sastavu naše zemlje”.

Na ovu njegovu izjavu Veljko Ražnatović se obrušio na Kostića sramotnim i uličarskim riječnikom.

– P**** ćorava… Vladimire, uz dužno poštovanje sisajte k***, p******* jedna smrdljiva – poručio je Ražnatović na svom “storiju” na Insgramu, ali se tu nije zaustavio.

– I da, j**** vas u usta ona izdajnička, smradovska – dodao je sin folk pjevačice. Novi.ba/Srbija Danas

Previous articleHIT U ZVEZDAMA GRANDA, SVI GLEDAJU U MAJICE BEKUTE, SNEŽANE, VIKI I DAVIDA: Pogledajte šta su obukli, čeka se REAKCIJA POPOVIĆA!
Next articleDodik: Cilj Republike Srpske je samostalnost i ujedinjenje sa Srbijom!