Home Region ONA NEMA NI ZA HLJEB, EVO KAKO DANAS ŽIVE UČESNICI ZADRUGE 1:...

ONA NEMA NI ZA HLJEB, EVO KAKO DANAS ŽIVE UČESNICI ZADRUGE 1: Neki se nisu proslavili, SJEĆATE LI SE NJIH?

53
0

ONA NEMA NI ZA HLJEB, EVO KAKO DANAS ŽIVE UČESNICI ZADRUGE 1: Neki se nisu proslavili, SJEĆATE LI SE NJIH?

Pojedine učesnike prve dvije sezone “Zadruge”, o kojima se i te kako pričalo, mnogi su zaboravili, dok ima i onih koji su konstantno u žiži interesovanja javnosti. Vjerovatno se ni ne sjećate da su pojedine dame učestvovale u ovom rijalitiju, a njihovi životi danas ne mogu biti različitiji.

Maca Diskrecija učestvovala je u prvoj sezoni, a tada su se prepričavali njeni slobodniji ispadi. Dugo se spekuliše da se bavi najstarijim zanatom, dok je u više navrata javno pričala da naplaćuje gledanje njenih nagih fotografija i snimaka na jednom popularnom sajtu za e*otski sadržaj.

Teodora Džehverović je napravila najveći uspeh od učesnika prve “Zadruge” po izlasku iz rijalitija. Posljednjih nekoliko godina non-stop nastupa u zemlji i državama Evrope. Često je u žiži interesovanja javnosti i zbog veze sa košarkašem Ninom Čelebićem.

Bebi Dol se nije dugo zadržala u ovom šou programu, a u posljednje vrijeme nemamo prilike često da je vidimo u javnosti. Poslednjih godina se na stranicama štampe mahom nalazi zbog loše finansijske situacije i da nema novca da plati kiriju za stan.

Nadežda Biljić je čest gost raznih sezona “Zadruge”, a o njoj se ponajviše priča zbog turbulentnog odnosa sa Tomom Panićem, koji ju je pretukao, pa mu je potom oprostila, da bi onda dobili i zajedničko dijete, sina Longa, koji je imao zdravstvenih problema po rođenju. Ona je pred kamerama rijalitija imala intiman odnos sa Mikijem Đuričićem u kokošinjcu na Vaskrs, što se i danas prepričava.

A evo gdje su danas Divna i Marko DNK.

Divna i Marko sa malenom Kristinom žive u nezavršenoj kući od crvene cigle, okruženoj gustom travom, piše “Telegraf.rs”. Novi.ba/kurir.rs/blic

 

Previous articleJAVILA POLICIJI DA LJUDSKI PALAC VIRI IZ BLATA: Kad su stigli, imali su šta za vidjeti…
Next article(VIDEO) Dirljivo / Sin ocu otplatio hipoteku za kuću: “Marljivo si radio, sada možeš u penziju”