Home Uncategorized UPOZORENJE RHMZ, U NEDELJU CELA SRBIJA POD METEO ALARMOM: Evo gde će...

UPOZORENJE RHMZ, U NEDELJU CELA SRBIJA POD METEO ALARMOM: Evo gde će biti najkritičnije zbog povećanja visine snežnog pokrivača!

70
0

UPOZORENJE RHMZ, U NEDELJU CELA SRBIJA POD METEO ALARMOM: Evo gde će biti najkritičnije zbog povećanja visine snežnog pokrivača!

Danas tokom popodneva u Srbiji će biti oblačno sa snegom, a u nižim predelima severne i južne Srbije još ponegde sa kišom. U brdsko-planinskim predelima formiranje, odnosno povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 cm.

Sa padom temperature i prelaskom kiše u sneg i u nižim predelima centralne i južne Srbije, tokom noći ponegde se očekuje formiranje i manjeg snežnog pokrivača.

U nedelјu i ponedelјak sneg u svim krajevima, uz stvaranje povećanje visine snežnog pokrivača, a više padavina očekuje se u centralnim i južnim predelima naše zemlјe, saopštio je RHMZ.

Takođe, u južnoj Srbiji sneg će mestimično prelaziti i u kišu koja će se onda ponegde lediti pri tlu.

Zbog toga u nedelju na teritoriji cele Srbije biti upaljen meteo alarm.

U Bačkoj, Banatu, Sremu, Beogradu i Istočnoj Srbiji na snazi će biti žuti meteo alarm, dok će u ostalim krajevima biti narandžasti. (Kurir.rs)

Previous articleIMATE TEŠKU GLAVOBOLJU? Pre nego što krenete da GUTATE LEKOVE, OBAVEZNO pogledajte ovo!
Next article(VIDEO) SANJA PONOVO NA STUBU SRAMA! CEO RIJALITI JE NAPAO, A RANKOVIĆ ZAPEČATIO: Sa njom sam bio samo iz STRASTI!